پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

معاون قوه قضاییه:زندانیان جزای نقدی عفو می شوند

معاون قوه قضائیه اعلام کرده است کسانی که به دلیل جزای نقدی در زندان به سر می برند در لیست عفو قرار می گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 30
کد خبر: ۱۰۴۰۳۳
به گزارش راهبرد معاصر کسانی که صرفا به علت جزای نقدی در زندان به سر می‌برند در اسرع وقت مشخصات خود را اعلام کنند تا پس از جلب نظر رهبر انقلاب و رئیس قوه قضاییه، در لیست عفو قرار بگیرند.معاون قضایی قوه قضاییه گفت: افرادی که بدلیل جزای نقدی زندانی هستند با نظر رهبر فرزانه انقلاب و رئیس قوه قضاییه در لیست عفو قرار می‌گیرند.

حجت الاسلام صادق رحیمی روز پنجشنبه در حاشیه دیدار مسوولان عالی قضایی با مردم استان قزوین افزود: کسانی که صرفا به علت جزای نقدی در زندان به سر می‌برند در اسرع وقت مشخصات خود را اعلام کنند تا پس از جلب نظر رهبر انقلاب و رئیس قوه قضاییه، در لیست عفو قرار بگیرند.

رییس کمیسیون عفو و بخشودگی قوه قضاییه سرکشی به زندان ها را از جمله برنامه های اعلام کرد که مسوولان استان ها باید در دستور کار قرار دهند، افزود: مسوولان باید محکومانی که زبان گویایی برای بیان مشکلاتشان را ندارند، شناسایی و در گفت و گوی صمیمانه با آنها، دغدغه‌های محکومان را برطرف کنند.حجت الاسلام رحیمی، تأخیر در رسیدگی، احکام نتیجه قطعی و تقاضای عفو را عمده‌ترین موضوعات مطرح شده از سوی مردم استان قزوین مطرح کرد.

حجت الاسلام احمد مرتضوی مقدم، رئیس دیوان عالی کشور نیز درباره جزئیات دیدار با مردم استان گفت: هر پرونده شکل خودش را دارد ، بعضی پرونده‌ها حقوقی و بعضی دیگر کیفری بودند که راهنمایی لازم انجام شد.

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه و هیئت همراه روز پنجشنبه به منظور بررسی مسایل و مشکلات قضایی به استان قزوین سفر کرده است.

حضور در گلزار شهدای شهر قزوین، شرکت در شورای اداری و قضایی استان از جمله برنامه های سفر یکروزه رییس قوه قضاییه به استان قزوین است.حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای همچنین امروز با اقشار مختلف مردم و با صنعت‌گران، تولیدکنندگان و کارآفرینان دیدار کرد.

سفرهای استانی رییس قوه قضاییه به منظور تسریع در حل مشکلات مردم از طریق هوشمندسازی و اصلاح ساختارها و روندهای معیوب،بازدید از مراکز قضایی و مجموعه‌های مرتبط و برگزاری نشست‌های نخبگانی برای بررسی تخصصی پرونده‌ها و مشکلات جامعه صورت می گیرد./عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار