چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کدام یک از زائران اربعین قرنطینه می شوند؟

زائران اربعینی که تست کرونا آنها مثبت باشند، در مرز قرنطینه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 30
کد خبر: ۱۰۴۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر معاون جدید پرستاری وزارت بهداشت گفت: زائران در صورت مثبت بودن تست کرونا در مرز قرنطینه می شوند تا از ورود بیماری به داخل کشور جلوگیری شود.عباس عبادی ظهر امروز پنجشنبه ضمن سفره یک روزه به مرز بین‌المللی شلمچه و تقدیر از زحمات فعالان عرصه سلامت در جنوب غرب خوزستان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته اقدامات بسیار خوبی در مرز شلمچه صورت گرفته است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: تردد در مرز شلمچه فروکش کرده است ولی در روزهای گذشته تعداد مراجعه‌کنندگان به ایستگاه‌های سلامت در مرز بسیار بالا بود و مراکزی که تست‌های سریع کووید را در این مناطق انجام می‌دادند با حداکثر توان فعال بودند.

وی عنوان کرد: در روزهای آینده این ترددها در مرز کاهش بیشتری خواهد داشت و تعداد قابل‌توجهی از افرادی که تست آنها مثبت می‌شود در خود مرز قرنطینه می‌شوند و بقیه نیز با هماهنگی مراکز بهداشت استان‌ها به شکل ویژه هدایت می‌شوند تا زوار در این خصوص کمترین آسیب را ببینند. بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی خرمشهر و آبادان و بازدید از بیمارستان‌های صحرایی مرز شلمچه و حضور در شورای هماهنگی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آبادان از جمله برنامه‌های سفر یک روزه معاون پرستاری بود.

عبادی در این سفر از بیمارستان صحرایی مرز شلمچه و چگونگی ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی در مسیر بازگشت از عتبات نیز بازدید کرد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار