مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

آخرین اخبار بازگشت زائران اربعین/ قرنطینه ۳۳۷ کرونامثبت

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ۳۳۷ کرونامثبت در مرز مهران شناسایی و قرنطینه شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از انجام غربالگری کرونا در ۳۰۶ هزار و ۳۲۹ زائر عتبات عالیات و اربعین در مرزهای زمینی مهران، چذابه و شلمچه خبر داد. محمدمهدی گویا گفت: تا روز جمعه 9 مهرماه 1400 بالغ بر 306 هزار و 329 زائر اربعین در مرزهای زمینی مهران، چذابه و شلمچه غربالگری کرونا شدند و 6 هزار تست تشخیصی سریع و 3 هزار و 241 تست pcr انجام گرفت که در مجموع 222 مورد مثبت کرونا ثبت شد که به قرنطینه اعزام شدند.

وی افزود: علاوه بر این، در مرزهای هوایی نیز 3 هزار و 365 مورد تست کرونا و 5 هزار و 159 مورد تست تشخیصی از زائرین عتبات عالیات گرفته شد که 115 مورد ابتلا به کرونا تشخیص و به قرنطینه اعزام شدند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: کسانی که به قرنطینه اعزام می‌شوند بایستی آنجا اقامت داشته باشند تا زمانی که کاملاً اطمینان حاصل شود که علائم ندارند و بعد از منفی شدن تست به شهرستان‌های خود برمی‌گردند. همچنین کلیه افرادی که با این اشخاص در ارتباط بوده‌اند هم مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: در مجموع با وجود حجم بسیار زیادی از زائران اعزامی که بسیار فراتر از پیش‌بینی‌ها بود این عملیات تاکنون با موفقیت کامل انجام شده است. به عنوان مثال در پرواز نجف اشرف به کرمان که حامل 130 زائر بود و از همگی تست انجام شد 27 مورد ابتلا به کرونا تشخیص داده شد.

گویا با اشاره به یک نمونه فعالیت تیم‌های بهداشتی در مرزها گفت: همکاران ما از نیمه شب که پرواز به زمین نشست تا صبح در مرکز مراقبت مرزی بی‌وقفه مشغول انجام تست‌ها و مراقبت‌های لازم بودند و اگر چنین نمی‌شد می‌توانست پیامدهای نگران‌کننده‌ای در پی داشته باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار