ادعای اسرائیل: ترامپ ممکن است بازه زمانی مذاکرات با ایران را تمدید کند انفجار بندر شهید رجایی/ خرابکاری رد شد، اما سهل‌انگاری تأیید شد! دیه جان‌باختگان حادثه بندر رجایی ظرف ۲ روز پرداخت می‌شود گروسی: در تماس دائمی با تهران و واشنگتن هستم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب کارتال مخالف جذب محرمی: به دنبال مدافع راست اروپایی هستیم! اسامی ۱۰ جانباخته انفجار بندر شهید رجایی اعلام شد خبر مهم امروز ۷ اردیبهشت ماه برای بازنشستگان از نحوه محاسبه افزایش حقوق

۳ نوجوان ربوده شده آزاد شدند

سه پسر نوجوان که مرداد امسال از یکی از روستاهای شهرستان داراب ربوده شده بودند، با تلاش پلیس آزاد و به آغوش خانواده‌هایشان برگشتند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر شامگاه سه‌شنبه ۱۲ مردادماه در پی مراجعه سه خانواده اهل روستای فتح‌آباد شهرستان داراب به پاسگاه انتظامی، معلوم شد که فرزندان آنها هنگام بازی در بیرون از خانه ربوده و ناپدید شده‌اند.

این ۳پسر که ۱۲ تا ۱۵ ساله بودند، توسط چند نفر با یک سواری پژو ۴۰۵، ربوده شده بودند که از همان زمان تلاش برای آزادی آنها آغاز شد.

به گفته سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده انتظامی استان فارس، در بررسی اظهارات خانواده های این افراد مشخص شد که آدم‌ربایان به خاطر اختلافات مالی اقدام به ربودن آنها کرده‌اند. کارآگاهان پلیس آگاهی در ادامه و با اقدامات فنی و تخصصی، دریافتند که گروگان‌ها به شهرستان کهنوج منتقل و در اطراف کوه‌های آن منطقه نگهداری می شوند.

وی ادامه داد:‌ با شناسایی دقیق محل نگهداری گروگان‌ها، امروز نهم مهرماه ماموران موفق شدند ۴ نفر از آدم‌ربایان را دستگیر کنند و همدستان آنها وقتی متوجه شدند که این افراد دستگیر شده‌اند، احساس خطر کرده و هر ۳ نوجوان را در کوه های اطراف کهنوج رها کردند و این افراد توسط پلیس به داراب انتقال و صحیح و سالم تحویل خانواده‌هایشان شدند.

کلمات کلیدی: داراب پلیس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار