سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد

علی دایی ۱۸ زندانی را آزاد کرد

رئیس کل دادگستری استان اردبیل از آزادی ۱۸ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان اردبیل با کمک علی دایی و جمعی از خیرین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 02
کد خبر: ۱۰۴۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کثیرلو در اختتامیه پویش نذر اربعین حسینی که با شعار «هر مسجد آزادی یک زندانی» برگزار شد، اظهار کرد: آن چه امروز سبب می‌شود تا ما در مقابل دولت‌های زورگو موضعی مقتدرانه داشته باشیم تکیه بر خون شهدا و تاسی از مکتب حسینی در مقابله با زورگویان است.

رئیس کل دادگستری و رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان اردبیل با قدردانی از فعالان ستاد دیه و مسئولان زندان‌های استان اردبیل در جهت آزادی زندانیان نیازمند اظهار کرد: طرح هر مسجد، آزادی یک زندانی غیرعمد از جمله ابتکارات ماندگاری است که از سال ۹۷ تا کنون اجرا و به همت سبز خیرین نوعدوست زمینه آزادی قریب به ۱۰۰ زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرده‌است.

وی با اشاره به استخلاص ۱۸ زندانی جرایم غیرعمد در اربعین سال ۱۴۰۰ گفت: برای آزادی این تعداد زندانی رقمی بالغ بر ۴ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به صورت کمک ویژه پرداخت شده است.


وی با تقدیر از اقدام خالصانه علی دایی در برپایی این طرح خداپسندانه بیان کرد: قهرمان بودن و در کنار آن برخورداری از منش پهلوانی، نعمت بزرگی است که موجب ماندگاری نام و یاد افراد در اذهان عمومی می‌شود، در این راستا آقای علی دایی که به راستی چه در زمین فوتبال و چه در عرصه خدمات حمایتی از گذشته تا به امروز فردی شناخته شده هستند و در پویش امسال سهم عمده‌ای را بر عهده داشتند که در این مجال از تلاش این ورزشکار نامی تشکر می‌کنیم.

کثیرلو ادامه داد: به یقین اقدامات خداپسندانه و انسان‌دوستانه خیرین عزیز، گره‌هایی زیادی را نه تنها از مددجویان جرایم غیرعمد و محکومان مالی باز کرده؛ بلکه خانواده‌های بی‌سرپرست بسیاری را از گرفتاری در مشکلات خانمان‌سوز و مصائب بعضا غیرقابل جبران اجتماعی رهایی داده و به این واسطه اشک شوق را در چشمان بسیاری از فرزندان و مادران منتظر و بی‌پناه زندانیان جرایم غیر عمد ومالی جاری ساخته است.

رئیس هیئت امنای ستاد دیه استان اردبیل در خصوص عملکرد ۶ ماهه ستاد دیه در سال جاری گفت: در این بازه زمانی تعداد ۸۶ زندانی جرایم غیرعمد با مبلغ بدهی بالغ بر ۱۰۶ میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۷۳ ریال از بند زندان‌های استان اردبیل آزاد شدند که به ترتیب محکومیت مالی ۸۲ فقره، مهریه ۲ فقره و سهم حوادث کارگاهی ۲ پرونده بوده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر