تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

آخرین وضعیت پرونده تیراندازی به زنان در اصفهان

نماینده اصفهان در مجلس درخصوص حادثه تیراندازی به زنان در اصفهان، گفت: کسی که از سلامت روحی و روانی برخوردار باشد، چنین کار‌هایی نمی‌کند. اینکه این مساله سازمان‌یافته و هدفمندی باشد، ابداً اینگونه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم  در رابطه با حادثه تیراندازی به زنان در اصفهان، گفت: این مساله پیگیری شده، فرد ضارب هم شناسایی شده و دادستانی و دادگستری هم با جدیت پیگیر این مساله هستند.

وی ادامه داد:، اما درخصوص اینکه انگیزه این فرد چیست و یا اینکه سلامت روحی و روانی دارد یا خیر؛ این موارد در حال بررسی است.

طغیانی همچنین بیان کرد: البته قاعدتاً کسی که از سلامت روحی و روانی برخوردار باشد، چنین کار‌هایی نمی‌کند.

نماینده اصفهان در پاسخ به اینکه این اتفاق حادثه اسیدپاشی به زنان را در اذهان عمومی تداعی کرد، گفت: اینکه این مساله سازمان‌یافته و هدفمندی باشد، ابداً اینگونه نیست. فردی که دست به این اقدام زذه شناسایی و دستگیر شده است، ولی تعیین تکلیف نشده است؛ اما ما پیگیر این مساله هستیم و نتیجه آن را دنبال می‌کنیم./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر