پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

تاکید آیت الله رئیسی بر حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌ها

رئیس جمهور گفت:حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌های دولتی ضروری است؛ کار انقلابی به معنای بی‌نظمی نیست و پیشرفت در کارها فقط با نظم و انضباط ممکن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعدازظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت با تاکید بر ضرورت حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌های دولتی گفت: کار انقلابی به معنای بی‌نظمی نیست و پیشرفت در کارها فقط با نظم و انضباط ممکن است و اگر در جایی لازم بود از راه میانبر استفاده شود، آن هم باید بر پایه راهکار قانونی صورت گیرد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به وعده دولت سیزدهم برای افزایش صادرات غیرنفتی و حمایت از سرمایه‌گذاری در کشور، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید همه تلاش خود را برای توسعه صادرات غیرنفتی به ویژه به کشورهای همسایه به کار گیرند.

رئیسی گفت: حمایت قانونی، حقوقی و قضایی از سرمایه‌گذاری باید به بهترین نحو صورت گیرد تا سرمایه‌گذاران و به ویژه ایرانیان خارج از کشور در عمل ببینند که ایران امن‌ترین و بهترین نقطه برای سرمایه‌گذاری آنان است.

وی با تاکید بر تضمین امنیت سرمایه‌، سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری در کشور گفت: دولت به بهترین شیوه، نقش خود را در تسهیل سرمایه‌گذاری ایفا خواهد کرد و ضوابط پیچیده اداری باید از مسیر سرمایه‌گذاری برچیده شود.

رئیس جمهور همچنین از وزیر و مدیران وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نهاده‌های دامی کشور و آغاز خرید دام عشایری که در سفرهای استانی وعده داده شده بود، قدردانی کرد و گفت: پشت هر کمبودی علتی نهفته است اما گاهی شناسایی و رفع اساسی مشکل زمانبر است و باعث می‌شود کار از کار بگذرد و مردم در تنگنا قرار بگیرند. آقای رئیسی از وزیران خواست اجازه ندهند هیچ کالایی با کمبود مواجه شود و هرجا کمبودی پیش آمد، ابتدا به سرعت کمبود را برطرف کنید و سپس به دنبال علت‌یابی اساسی مشکل باشید.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه باید به اجتماعات صنفی که خواسته‌های منطقی دارند توجه شود، گفت: البته اگر خواسته اجتماع کنندگان منطقی نبود باید آنان را آگاه کرد اما نباید به خواسته‌های غیرمنطقی تن داد.

رئیس جمهور گفت: در هر صورت باید با کسانی که خواسته‌ای دارند و تجمع می‌کنند، گفتگو شود و نسبت به خواسته آنها روشنگری صورت گیرد.

رئیسی در ابتدای سخنان خود با تبریک و خوشامد به رئیس جدید سازمان صدا و سیما، گفت: رسانه ملی، پل اطمینان‌بخش و امیدآفرین بین دولت و مردم است که انتظارات و نظرات مردم را به دولت منتقل و دیدگاه‌ها و اقدامات دولت را برای مردم تبیین می‌کند.

وی افزود: پیشبرد اهداف دولت در گرو ارتباط با مردم است و رسانه ملی می‌تواند در شکل‌دهی و کیفیت این ارتباط بسیار موثر باشد.

رئیس جمهور همچنین با تبریک و خوشامد به رئیس جدید سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: هرگونه توسعه در کشور باید منوط به حفظ محیط زیست باشد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار