تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

سردار پاکپور: خاک همسایگان بستری برای رژیم صهیونیستی نشود

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: امنیت مرزهای جمهوری اسلامی و کشورهای دوست و همسایه یک موضوع بهم‌پیوسته و مرتبط با یکدیگر بوده و این مسئله برای ما اهمیت بسیار بالایی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 04
کد خبر: ۱۰۴۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه هدف از سفر خود به استان کردستان را حضور در گردهمایی و تجلیل از رزمندگان پیشمرگ مسلمان کُرد خواند و با اشاره به کاستی‌های نظامی کشورمان در ابتدای جنگ تحمیلی اظهار داشت: دشمن اگرچه در ابتدای جنگ نبایستی، نقاطی از کشور را تصرف کند اما به همت اراده ملت ایران و بسیج نیروهای مردمی و سپاه، دشمن تا دندان مسلح از خاک کشورمان بیرون رانده شد.

 

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون وضعیت نیروهای مسلح کشورمان بسیار خوب و در آمادگی کامل هستند، افزود: خوشبختانه سراسر کشور به ویژه استان کردستان در امنیت کامل بوده و هیچ مشکل خاصی نداریم.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران همچنین پیش از این در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت و ضرورت مراقبت دائمی و مستمر از امنیت مرزها و مناطق مرزی تصریح کرد: امنیت مرزهای جمهوری اسلامی و کشورهای دوست و همسایه یک موضوع بهم‌پیوسته و مرتبط با یکدیگر بوده و این مسئله برای ما اهمیت بسیار بالایی دارد.

 

وی جلوگیری از تغییر در مرزهای کشورهای همسایه را از راهبردهای جدی جمهوری اسلامی خواند و گفت: هرگونه تغییر ژئوپولیتیک منطقه را مخلّ امنیت داخلی کشور می‌دانیم و همواره آن را خط قرمز اعلام کرده‌ایم و نسبت به آن بی‌تفاوت نیستیم.

 

سردار پاکپور با بیان اینکه جمهوری اسلامی انتظار دارد مناطق همجوار مرزی ما و کشورهای همسایه محیطی امن و امنیت‌ساز برای کشورها و منطقه باشد، اظهار کرد: طرح اظهارات غیرواقعی و تحریک‌آمیز توسط برخی کشورها در رابطه با ارتقاء آمادگی یگان‌های رزمی جمهوری اسلامی، تحت تأثیر کشورهای ثالت، که به اقدامات ما خدشه وارد کنند، قابل پذیرش نیست.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه خاک همسایگان بستری برای اقدامات پلید و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نشود، یادآور شد: ما تبدیل شدن خاک هیچ کشوری به مکانی امن و پایگاهی برای حضور و فعالیت‌های ضدامنیتی عناصر این رژیم جعلی را به هیچ وجه برنخواهیم تافت.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار