گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امیرعبداللهیان: مذاکره برای مذاکره را نمی‌پذیریم

امیرعبداللهیان گفت: اگر روند مذاکرات مانند ۸ سال گذشته، بخواهد همان مسیر را ادامه دهد یعنی مذاکره برای مذاکره باشد جمهوری اسلامی ایران تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 06
کد خبر: ۱۰۴۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در جریان سفر به روسیه که به دعوت وزیر امور خارجه این کشور انجام گرفته است و در جمع مدیران نهادهای ایرانی در مسکو، اظهار کرد: نگاه دولت آقای رئیسی این نیست که ما بیاییم گفتگو و یک مصاحبه انجام بدهیم و برویم. توقعی که آقای رئیسی دارند و پیامی که من برای آقای پوتین و مقامات عالی روسیه دارم این است که دولت جدید ایران آمادگی دارد یک جهش جدی و موثر در روابط دو کشور ایجاد شود.

 

امیرعبداللهیان گفت: دولت جدید آمادگی دارد که پای کار آمده و عمل گرایانه و با سرعت و منطق، تمام موافقت‌نامه‌ها، اسناد و گفتگوهایی که آقای پوتین در دو مرحله از سفرش به ایران و دیدار با مقام معظم رهبری داشته است را اجرایی کند تا بتوانیم در بازه زمانی کوتاهی شاهد جهشی ملموس در روابط دو کشور باشیم.

 

وی با بیان اینکه رابطه با روسیه و کشورهای همسایه، اولویت سیاست خارجی ایران است، افزود: در یک ماه آینده سمیناری با حضور سفیران ایران در کشورهای همسایه و از جمله روسیه برای آگاهی آنان از برنامه مهم توسعه اقتصادی پایدار دولت جدید ایران بدون گره زدن به تحریم‌ها در تهران برگزار خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه مذاکره برای مذاکره را نمی‌پذیریم، خاطرنشان کرد: اگر در مذاکرات آتی وین با طرف‌های مقابل، به دستاوردهای ملموس در تامین حقوق ملت ایران برسیم، این توافق به برنامه توسعه اقتصادی پایدار دولت سیزدهم کمک خواهد کرد.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: اگر روند مذاکرات مانند ۸ سال گذشته، بخواهد همان مسیر را ادامه دهد یعنی مذاکره برایمذاکره باشد جمهوری اسلامی ایران تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد./مهر

ارسال نظر