اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

امیرعبداللهیان در فرودگاه بیروت: ایران هرگز از کمک به لبنان دریغ نمی‌کند

امیرعبداللهیان در فرودگاه بیروت: ایران هرگز از کمک به لبنان دریغ نمی‌کند شبکه «المنار» لبنان بامداد پنجشنبه از ورود «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به فرودگاه بیروت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به فرودگاه بیروت ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در این کشور، گفت تهران هرگز از کمک به بیروت درصورت درخواست، دریغ نخواهد کرد.

 

این شبکه سپس گزارش داد که امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با خبرنگاران پس از خارج‌شدن از هواپیما گفت: «من تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت تشکیل دولت جدید به مردم لبنان عرض می‌کنم».

 

وی با تاکید بر تداوم حمایت تهران از بیروت، توضیح داد:‌ «جمهوری اسلامی تحت هیچ شرایطی از کمک و حمایت از لبنان، در صورت درخواست هرگونه کمک، دریغ نخواهد کرد».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین افزود: «ما کاملاً اطمینان داریم که لبنان قادر خواهد بود بر همه سختی‌هایی که در حال تجربه است، غلبه کند؛ همانطور که مردم دوست و برادر لبنان بر تمام مراحل سختی که پشت سر گذاشته اند، فائق آمده‌اند».

 

به نوشته المنار، وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان، «نبیه بری» رئیس پارلمان، «نجیب میقاتی» نخست وزیر و «عبدالله بو حبیب» وزیر امور خارجه این کشور دیدار می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، امیرعبداللهیان همچنین در سفارت ایران در بیروت با نمایندگان جناح‌ها و نیروهای فلسطینی دیدار خواهد داشت.

 

وی پیش از این به مسکو رفته و با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دیدار و رایزنی کرده بود. وزیر خارجه ایران در نشست خبری با همتای روس خود درباره بازگشت به مذاکرات وین گفته بود: «با لاوروف در این زمینه مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمع بندی‌ها ما به زودی گفت‌‌وگوها را از سر خواهیم گرفت».

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره سفر امیرعبداللهیان به بیروت اعلام کرد که این سفر دو ایستگاه توقف دارد و افزود: تشکیل دولت در لبنان خواسته دیرینه ما بود و برای تبریک تشکیل دولت به مقامات و مردم لبنان و البته رایزنی برای روابط دوجانبه این سفر انجام خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه پس از تصدی این سمت به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق به بغداد رفت و از آنجا برای دیدار با مقامات سوریه به دمشق سفر کرد. وی همچنین در سفر آیت الله رئیسی به دوشنبه پایتخت تاجیکستان وی را همراهی کرد و در اواخر شهریور ماه برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار