ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اعلام آخرین مهلت پرداخت جریمه مشمولان غایب

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی با اشاره به حذف قانون جریمه مشمولان غایب در سال 98 گفت: افرادی که تا پایان فروردین 98 مدارک مربوط به معافیت قانون جریمه مشمولان غایب را تکمیل کرده‌اند، فقط تا پایان امسال فرصت دارند مبلغ جریمه را به صورت نقدی و یا اقساط واریز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۴۶۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، سردار تقی مهری با اشاره به حذف قانون جریمه مشمولان غایب در سال 98، اظهار داشت: قانون جریمه مشمولان غایب به منظور تعیین تکلیف مشمولان دارای بیش از 8 سال غیبت سربازی، از سال 94 تا پایان سال 97 اجرایی شده و به دلیل تأمین نیروی انسانی سرباز نیروهای مسلح در سال جاری این طرح حذف شده است.

وی با بیان اینکه بیش از یک صد هزار نفر از ثبت نام کنندگان قانون جریمه مشمولان غایب؛ مبلغ جریمه را پرداخت نکرده‌اند، افزود: افرادی که تا پایان فروردین ماه 98 مدارک مربوط به معافیت قانون جریمه مشمولان غایب را تکمیل کرده‌اند، فقط تا پایان امسال فرصت دارند تا مبلغ جریمه را به صورت نقدی و یا اقساط واریز کنند.

سردار تقی مهری خاطرنشان کرد: مشمولان غایب می‌بایست هر چه سریع‌تر وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند، در غیر این صورت با محرومیت‌های اجتماعی  بیشتری مواجه خواهند شد.

فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار