بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

خروج سه تیپ نظامی آمریکا از پایگاه عین‌الاسد عراق

خروج سه تیپ نظامی آمریکا از پایگاه عین‌الاسد عراق فرماندهی عملیات مشترک عراق از خروج سه تیپ نظامی آمریکا از پایگاه عین‌الاسد در استان الانبار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۰۷

به گزاش راهبرد معاصر؛  فرماندهی عملیات مشترک عراق، امروز (پنجشنبه، ۷ اکتبر)، از خروج سه تیپ نظامی آمریکا از پایگاه هوایی «عین الاسد» در استان الانبار خبر داد.

 

حساب کاربری روسیا الیوم در توئیتر در خبری فوری به نقل از فرماندهی عملیات مشترک عراق این خبر را اعلام کرد. هنوز جرئیات بیشتری از این خبر در دست نیست.

 

سی‌ام شهریورماه گذشته، «تحسین الخفاجی» سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق ضمن تاکید بر عدم نیاز کشورش به نیروهای رزمی خارجی در خاک خود گفته بود که تا پایان ماه جاری میلادی، سه یگان رزمی آمریکا از پایگاههای «عین الاسد» و «حریر» خارج خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه این نیروها به خارج از عراق خواهند رفت، گفت که این کشور فقط نیازمند آموزش و تجهیز تسلیحاتی در زمینه نیروی هوایی است.

 

الخفاجی از آغاز روند خروج نیروهای آمریکایی از خاک عراق خبر داد و گفت آمریکا درخواستی مبنی بر حضور نیروهای رزمی‌اش در عراق نداشته است.

 

بغداد و واشنگتن در دور سوم گفت‌و‌گوهای راهبردی بر سر خروج نیروهای رزمی آمریکا از خاک عراق تا تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ به توافق رسیدند.

 

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد؛ اما با این حال، آمریکا همچنان بر نقض این مصوبه و باقی ماندن در خاک عراق اصرار می‌ورزد./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار