رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

قاضی‌زاده هاشمی: کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست

رئیس بنیاد شهید گفت: به‌ دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد شهید هستیم؛ کار بنیاد بنگاه‌داری نیست. بنیاد شهید تنها به کمتر از یک‌سوم جامعه هدف خود خدمات می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۲۰

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه بازدید از آسایشگاه جانبازان وایثارگران مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت اقتصادی بنیاد شهید به عنوان یک موضوع حاشیه‌ای باید در قالب یک مدیریت مستقل صورت گیرد.

وی افزود: ما به‌دنبال اصلاح ساختار بخش‌های اقتصادی بنیاد نظیر بانک و بیمه دی، سازمان اقتصادی کوثر و سازمان اموال و املاک بنیاد هستیم چراکه کار بنیاد شهید بنگاه‌داری نیست بلکه وظیفه این نهاد ارائه خدمات به جامعه ایثارگری است بنابراین نباید وقت بنیاد صرف بنگاه‌داری شود.

معاون رییس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: تامین بودجه و درآمد برای رسیدگی به امور بنیاد شهید یکی از اهداف تغییر و تحول یاد شده در ساختار اقتصادی بنیاد است. در حال حاضر تعداد زیادی از جانبازان و ایثارگران به‌دلیل کمبود منابع در نوبت دریافت خدمات قرار دارند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه بنیاد شهید در حال حاضر تنها  به کمتر از یک سوم جامعه هدف خود نظیر جانبازان و یا اقشار نیازمند به کمک معیشتی، خدمات می‌دهد، گفت: از طرفی بخش اقتصادی بنیاد باید تامین نیازهای جامعه هدف این نهاد را مدنظر داشته باشد. تامین اقلام مختلف مانند ویلچر، دارو و خدمات آموزشی و همچنین تامین اشتغال جامعه ایثارگری از وظایف تعریف شده برای مجموعه‌های اقتصادی بنیاد در چشم‌انداز تحول این نهاد است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با توجه به نوع تشکیلات و فعالیت شرکت‌های اقتصادی، تصمیمات مختلفی درباره آن‌ها اتخاذ خواهد شد، گفت: بنیاد شهید دارای حدود 140 شرکت و مجموعه اقتصادی است که برخی وابسته به این نهاد، تعدادی تحت مدیریت و نام بنیاد شهید و برخی نیز با سهام داری جامعه ایثارگری اداره می‌شوند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار