وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور

آخرین اخبار از وضعیت بررسی بیست و دومین گزارش برجامی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس آخرین وضعیت بررسی بیست و دومین گزارش برجامی وزارت خارجه را در کمیسیون متبوعش تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم عزیزی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیست و دومین گزارش سه ماهه برجامی وزارت خارجه،اظهار داشت :گزارش وزارت خارجه روز (دوشنبه 21 تیر ماه) به مجلس ارائه و پس از آن به کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به عنوان کمسیون تخصصی ارجاع شد.

 

وی با بیان اینکه در کمیسون امنیت ملی مقرر شد تا گزارش برجام وزارت خارجه برای بررسی بیشتر و دقیق‌تر به کارگروه تخصصی کمسیون ارجاع شود، افزود: در حال حاضر نیز بیست و دومین گزارش برجامی در حال بررسی در این کارگروه است.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد:هر زمان که گزارش کارگروه به صحن کمسیون آماده شود در صحن کمیسیون امنیت ملی بررسی و گزارش آن جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهد شد.

عزیزی تصریح کرد: قطعا اعضای کمیسیون امنیت ملی ابعاد مختلف گزارش سه ماهه وزارت خارجه درباره اجرای برجام را بررسی و در صورت نیاز و ارائه توضیحات بیشتر پیرامون گزارش نحوه اجرای برجام از مسئولان وزارت‌خارجه و تیم مذاکره کننده نیز دعوت به عمل خواهد آمد.

 

پیش ازاین محمود عباسزاده سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به متن گزارش وزارت خارجه از اجرای برجام، گفته بود که مطلب جدیدی در این گزارش وجود ندارد، موارد ذکر شده در این گزارش همان مطالبی است که مسئولان وزارت خارجه پیش از این با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به آنها اشاره کرده بودند؛ با این حال کمیسیون امنیت ملی گزارش را مورد واکاوی قرار می‌دهد و گزارش بررسی خود را تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌کند.

 

لازم به ذکر است؛وزارت خارجه روز(دوشنبه 21 تیر ماه) گزارشی در 262 صفحه در قالب 14 بخش با عنوان بیست و دومین گزارش سه ماهه این وزارتخانه درباره اجرای برجام را همراه با نامه آقای ظریف وزیر سابق امور خارجه به رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ارسال کرده بود./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار