جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

اسلامی: درصورت اجرای تعهدات، اراده ایران برای مذاکره جدی است

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار با سفیر اتریش گفت: در صورت بازگشت به توافق و اجرای تعهدات همه طرف‌ها، اراده ایران برای مذاکره جدی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ولفگانگ دیتریش هایم، سفیر اتریش در تهران امروز چهارشنبه ۲۸مهرماه با مهندس اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد. 

اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار با سفیر اتریش با اشاره به بی عملی طرف‌های اروپایی و آمریکا در مذاکرات هسته‌ای گفت: امروز متهم واقعی در جایگاه مدعی قرار گرفته است؛ در حالیکه تنها جمهوری اسلامی ایران برای مدت طولانی و به‌صورت یک‌طرفه به تعهدات خود پایبند بوده و با خلف وعده و بی علمی کشورهای مدعی در مذاکرات مواجه شده است.

معاون رئیس جمهور در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی همکاری ایران و اتریش در زمینه‌های مختلف و تبریک روز ملی اتریش، از رویکرد مثبت این کشور در مسائل سیاسی قدردانی کرد و در خصوص موضوع برجام و مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: امروز متهم واقعی در جایگاه مدعی قرار گرفته است؛ در حالیکه تنها جمهوری اسلامی ایران برای مدت طولانی و به‌صورت یک‌طرفه به تعهدات خود پایبند بوده و با خلف وعده و بی علمی کشورهای مدعی مواجه شده است. 

رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه پیشنهاد کرد که کشورهای مختلف، طرف‌های اروپایی و آمریکا را به ایفای تعهدات خود در مذاکرات دعوت کنند. وی افزود: در صورت بازگشت به توافق و اجرای تعهدات همه طرف‌ها، اراده ایران برای مذاکره جدی است.

سفیر اتریش نیز در این دیدار با اشاره به سابقه میزبانی کشورش در مذاکرات برجام گفت: کشور اتریش برای هر نوع مساعدت و سازماندهی امور در جهت پیشرفت روند مثبت مذاکرات هسته‌ای آمادگی دارد و همکاری لازم را خواهد داشت./ پایگاه اطلاع رسانی دولت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار