جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی شارژ کالابرگ جدید از ۱۵ مرداد؛ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ کی شارژ می‌شود؟ قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها

خروج از لیست تحریم‌ها و ۲ اتفاق مهم برای بازار ارز

خروج از لیست تحریم‌ها  و ۲ اتفاق مهم برای بازار ارز در اخبار جدید از حوزه خروج از لیست تحریم‌ها که برای بازار ارز مهم هستند، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که دونهاد و شرکت مرتبط با «برنامه موشک‌های نظامی ایران» را از لیست تحریم‌های خود خارج می‌کند. وزیر امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که این کشور به مذکرات وین باز می‌گردد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری هیل، وزارت خزانه‌داری آمریکا دو شرکت گروه صنعتی ماموت و دیزل ماموت را از لیست تحریم‌های خود خارج کرده است.

 

این دو نهاد در سپتامبر ۲۰۲۰ توسط دولت ترامپ به اتهام «تامین کالا برای برنامه موشکی ایران» در لیست تحریم‌ها قرار گرفته بودند.

 

یک سخنگوی وزارت خزانه‌داری آمریکا به پایگاه خبری هیل اعلام کرد که حذف این دو نهاد از لیست تحریم‌ها «نشانگر تغییر سیاست تحریمی آمریکا علیه ایران نیست».

 

وی در این زمینه گفت: آن‌ها ربطی به مذاکرات برجامی ندارند. ایالات متحده به مقابله با «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران» از جمله از طریق اعمال تحریم‌ها ادامه خواهد داد (ایسنا).

 

به مذاکرات وین باز خواهیم گشت
در خبری دیگر در این رابطه شب گذشته وزیر امور خارجه گفت: ما به مذاکرات وین باز خواهیم گشت اما برای ما مهم است که نشانه‌هایی از طرف مقابل از جمله آمریکا دریافت کنیم که نشان‌دهنده نیت جدی آمریکایی‌ها برای بازگشت کامل به تعهداتشان باشد.

 

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته (جمعه) در نشستی مطبوعاتی در پایان سفرش به بیروت در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران حضور یافت و به تشریح رایزنی ها با مقامات لبنانی پرداخت.



رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات وین نیز خاطرنشان کرد: ما به مذاکرات وین باز خواهیم گشت. در حال نزدیک شدن به جمع‌بندی نهایی در دولت جدید، هستیم.

 

وی یادآور شد: برای دولت جدید که دولت عملگرا و نتیجه گراست، بسیار مهم است که در مذاکرات منافع و حقوق ملت ایران به طور کامل تامین شود.

 

وزیر امور خارجه گفت: ما وقت خودمان را در مذاکرات تلف نخواهیم کرد. برای ما مهم است که نشانه‌هایی از طرف مقابل از جمله آمریکا دریافت کنیم که نشان دهنده نیت جدی آمریکایی‌ها برای بازگشت کامل به تعهداتشان باشد.

 

وزیر خارجه بیان کرد: ما رفتار آمریکایی‌ها را ملاک قرار می‌دهیم و این رفتار را اندازه‌گیری می‌کنیم و اگر رفتار آمریکایی‌ها مبتنی بر بازگشت کامل به تعهداتشان و سه کشور اروپاییی باشد می‌توان نسبت به مذاکرات وین خوشبین بود.

 

وی یادآور شد: البته ما در دولت جدید برنامه توسعه اقتصادی پایدار ایران را به عنوان مسیر اصلی توسعه کشور دنبال می کنیم و اجرا و پیاده کردن برنامه توسعه اقتصادی پایدار را به مذاکرات وین گره نخواهیم زد و ربط نخواهیم داد (فارس).

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار