وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

قالیباف: کمیسیون‌های مجلس در یک ماه نظر خود را درباره تفریغ بودجه 99 اعلام کنند

قالیباف: کمیسیون‌های مجلس در یک ماه نظر خود را درباره تفریغ بودجه 99 اعلام کنند رئیس مجلس گفت: کمیسیون های فرعی مجلس یک ماه زمان دارند که گزارش بررسی‌های خود را درباره گزارش تفریغ بودجه 1399 به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه کنند تا در صحن بررسی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 13
کد خبر: ۱۰۵۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 21 مهر) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به رئیس مجلس اظهار داشت: روز گذشته گزارش تفریغ بودجه سال 99 توسط رئیس دیوان محاسبات قرائت شد، اما اجازه داده نشد که نمایندگان موافق و مخالف درخصوص این گزارش اظهارنظر کنند.

 

وی افزود: اگر بنا بر این بود که تنها گزارش قرائت شود، این گزارش را از طریق تلویزیون پخش می‌کردید، لذا لازم بود درخصوص این گزارش موافق و مخالف صحبت کنند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر صباغیان گفت: ماده 219 قانون آیین نامه داخلی مجلس در رابطه با گزارش تفریغ بودجه است که در این خصوص رئیس دیوان محاسبات یک ساعت زمان دارد که گزارش را در جلسه قرائت کند، لذا در آیین نامه نیامده است که مخالف و موافق صحبت کنند.

 

وی ادامه داد: بعد از قرائت، این گزارش باید به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارجاع شود و این کمیسیون 3 ماه زمان دارد که آن را بررسی کرده و به صحن ارائه کند. البته کمیسیون های فرعی که برخی موضوعات به آنها مربوط می شود نیز یک ماه زمان دارند که گزارش بررسی های خود را به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارائه کنند تا در صحن بررسی شود.

 

رئیس قوه مقننه کشور خاطرنشان کرد: بنابراین آنچه در آیین نامه داخلی مجلس آمده است، بر این موضوع تاکید دارد که در زمان قرائت گزارش تفریغ بودجه هیچگونه مخالف و موافقی صحبت نمی کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار