دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار آمریکا به مخالف «بن سلمان» درباره دچار شدن به سرنوشت خاشقچی

سازمان اطلاعات آمریکا به مقام‌های نروژ اطلاع داده‌اند که احتمال دارد عربستان سعودی یک فعال مخالف خود را ترور کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۵۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) هشدار داد که «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد عربستان سعودی احتمالا برای سرکوب مخالفان خود، آن‌ها را همانند «جمال خاشقچی»، رونامه ‌نگار سعودی ترور شده در کنسولگری سعودی سر به نیست کند.

خاشقچی، مخالف سیاست‌های سران سعودی و ستون‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست آمریکا دوم اکتبر (۱۰ مهر ۹۶) در کنسولگری عربستان سعودی واقع در شهر استانبول ترکیه به طرز فجیعی به قتل رسید و جسد او ناپدید شد.

روزنامه گاردین سه‌شنبه (۱۷ اردیبهشت) گزارش داد که سیا به «ایاد البغدادی»، فعال رسانه‌‌ای و نویسنده مخالف محمد بن سلمان اطلاع داده است که احتمال دارد ترور شود.

البغدادی مخالف سرسخت ولی‌عهد سعودی و حامی دموکراسی و تغییر در کشورهای عربی است. او از سال ۲۰۱۵ در حمایت دولت نروژ زندگی می‌کند.

مقام‌های نروژ ۲۵ آوریل گذشته با حضور در خانه این فعال رسانه‌ای، ضمن ابلاغ هشدارهای سازمان سیا به وی، او را به مکان امنی منتقل کرده‌اند.
 

این نویسنده در گفت‌وگو با گاردین گفته است که «عربستان سعودی او را هدف قرار داده است». البغدادی گفت که مقا‌م‌های امنیتی نروژ تهدید را جدی گرفته‌اند.

روزنامه گاردین نوشت که برای اینکه پاسخ سفارت عربستان سعودی در واشنگتن به این خبر را بداند، با سفارت تماس گرفته ولی آن‌ها (سعودی‌ها) حاضر به جواب نشدند.

ایاد البغدادی متولد فلسطین است. او سال ۲۰۱۵ از امارات متحده عربی به دلیل مواضعی که داشت، اخراج شد و از نروژ پناهندگی سیاسی گرفت.

فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار