علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

توضیحات همتی درباره سیاست‌های بانک مرکزی و نرخ ارز

رئیس کل بانک مرکزی درباره ارز گفت: تمام تلاش و همت ما این است که ثبات نسبی در بانک مرکزی ایجاد کرده و از نوسانات شدید جلوگیری کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۵۸۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره نرخ ارز گفت: جوی که در بازار ارز چند هفته اخیر اتفاق افتاده حاصل تنش‌های سیاسی است و من فاکتور و عامل اقتصادی در آن نمی‌بینم.


وی افزود:همیشه گفته‌ام که فاکتورها و عوامل اقتصادی نیست که نرخ دلار را بالا برده و توصیه کرده‌ام که کسی در بازار ارز سرمایه‌گذاری نکند چون تصمیمات اقتصادی نرخ دلار را بالا نمی‌برد. امیدواریم اتفاقاتی که تحت عنوان آثار روانی سیاسی در بازار گفته می‌شود به حداقل برسد. مردم با احتساب متغیر‌های سیاسی وارد این بازار نشوند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطر نشان کرد: بانک مرکزی پیش‌بینی‌ها را انجام داده و پیشگیری‌های لازم را نیز انجام خواهد داد. این مقطع هم می‌گذرد و ما به شرایط خوشبین هستیم.

همتی با بیان اینکه بانک مرکزی در متغیرهای سیاسی نقشی ندارد، اظهار کرد: ممکن است توافقات و مذاکراتی انجام شود که هیچکدام از آنها قابل پیش‌بینی نیست. من مطالبی را می‌گویم که در ارتباط با امکانات و توامندی‌های بانک مرکزی است. قرار نیست هر روز مبادلات و موازنات را در داخل سنگین کنیم. مواقعی که لازم باشد مداخله می‌کنیم و در حال حاضر می‌گویم که شرایط بانک مرکزی از لحاظ توانمندی‌ها فرقی با گذشته نکرده است.

وی در پاسخ به شایعه‌ای مبنی بر کسب کسری بودجه دولت توسط افزایش نرخ ارز نیز اظهار کرد: اصلا همچین چیزی نیست، اگر چنین چیزی بود باید عرضه سنگینی در بازار داشته باشیم. تمام تلاش و همت ما این است که ثبات نسبی در بانک مرکزی ایجاد کنیم و از نوسانات شدید جلوگیری کند و این مهم‌ترین استراتژی بانک مرکزی است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: همان طور که نظام و رئیس‌جمهور موضع خود در مقابل برجام اعلام کردند، مهلت 60 روزه داده شد تا طرف‌های برجام اقدامات  خود را انجام دهند.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار