مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

نتایج آزمون جامع جبرانی دانشگاه فرهنگیان + جزئیات و لینک مشاهده نتایج

دبیر ستاد برگزار کننده آزمون‌های دانشگاه فرهنگیان، از اعلام نتایج آزمون جامع جبرانی بازماندگان از آزمون‌های دانشگاه فرهنگیان امروز ۲۶ مهر ماه خبر داد و گفت: همه مشمولان می‌توانند با ورود به سامانه مروارید به نشانی HR.CFU.AC.IR از نتایج آزمون مطلع شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رضا کچوئیان دبیر ستاد برگزار کننده آزمون‌های دانشگاه فرهنگیان از اعلام نتایج آزمون جبرانی جامع برگزار شده گروه‌های اول و دوم مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش خبر داد و اظهار کرد: از مجموع ۹۶۲ نفر فاقد امتیاز لازم در مؤلفه‌های فرهنگی، کارآموزی و کتبی، ۶۵ درصد موفق به کسب حد نصاب نمره به منظور کسب گواهی صلاحیت حرفه معلمی و تسهیل فرآیند استخدام در آموزش و پرورش شده‌اند.

 

مشمولان می‌توانند با ورود به سامانه مروارید به نشانی HR.CFU.AC.IR از نتایج آزمون مطلع شوند



معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، احتساب ۶۵ درصد نمره در آزمون جامع جبرانی را شرط قبولی و موفقیت شرکت‌کنندگان در آزمون دانست و افزود: این افراد با کسب نمره قبولی در مؤلفه‌های کارآموزی و فرهنگی مجاز به شرکت در آزمون و با دریافت نمره قبولی در بخش کتبی موفق به دریافت گواهی صلاحیت حرفه معلمی شده‌اند.

دبیر ستاد برگزار کننده آزمون‌های دانشگاه فرهنگیان، تأکید کرد: به استناد گزارش معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این دانشگاه در صورتی که نمره افراد بالاتر از رقم ۶۵۰ باشد، موفق به دریافت گواهی صلاحیت حرفه معلمی شده و در غیر این صورت گواهی مذکور به افراد تعلق نخواهد گرفت.

وی خاطر نشان کرد: وفق مقررات امتحانات، در صورتی که حد نصاب نمره کارآموزی افراد شرکت کننده در آزمون ۱۴ یا بالاتر و همچنین حد نصاب نمره فرهنگی ۱۲ و یا بالاتر باشد، قبول نشدن افراد در آزمون مربوط به بخش کتبی آزمون جبرانی است.

کچوئیان، آزمون جبرانی برگزار شده برای جاماندگان گروه نخست شرکت کننده در آزمون مرداد ماه گذشته را آخرین مهلت برای کسب امتیاز لازم برای این افراد دانست و تأکید کرد: آن گروه از مشمولان که در آزمون برگزار شده شهریور ماه موفق نبودند و برای بار نخست در آزمون جبرانی ۲۰ مهر شرکت کردند در صورت کسب نکردن نمره قبولی در آزمون جبرانی می‌توانند همراه با گروه سوم مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش در آذر ماه با شرکت مجدد در آزمون، تلاشی دوباره برای کسب حد نصاب امتیاز لازم داشته باشند.

دبیر شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، نتایج اعلام شده آزمون جامع جبرانی را ملاک عمل مسؤولان ذی ربط در وزارت آموزش و پرورش دانست و تأکید کرد: نمره قبولی افراد، ملاک عمل مسؤولان آموزش و پرورش به منظور شروع فرآیند استخدام و تسریع و تسهیل صدور احکام افراد مربوطه است.

کچوئیان خطاب به قبول شدگان در آزمون، دانشگاه فرهنگیان را فقط مسؤول برگزاری آزمون‌ها دانست و تأکید کرد: همه قبول‌شدگان می‌توانند جزئیات مربوط به فرایند تبدیل وضعیت خود را از مراجع رسمی وزارت آموزش و پرورش پیگیری کنند/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار