ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

توضیح وزیر کار درباره توزیع بسته‌های حمایتی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره توزیع بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی و کمیته امداد توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 08
کد خبر: ۱۰۶۰۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره بسته‌های حمایتی گفت: توزیع یک بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، شب گذشته با حضور رئیس‌جمهور مطرح شد و این سبد با توجه به تعداد اعضای خانوار بین 100 تا 350 هزار تومان خواهد بود.

 
وی افزود: میزان حقوق مشمولان تامین اجتماعی از اردیبهشت‌ماه برای حداقل حقوق، افزایش 36.5 درصدی خواهد داشت و در سایر سطوح نیز افزایش 13 درصد به علاوه عدد ثابت 216 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر کار همچنین درباره سخت و زیان‌آور بودن شغل خبرنگاران خاطرنشان کرد: ما مفهوم عام خبرنگاری را مورد تاکید قرار داده‌ایم و این موضوع شامل همه خبرنگاران و حتی خبرگزاری‌ها نیز شامل می‌شود.

وی افزود: این موضوع مورد تاکید است و سازوکاری هم برای افرادی که در پرداخت حق بیمه‌هایشان فاصله ایجاد شده در نظر گرفته شده و حتی ممکن است از محل یارانه‌ها این مشکل حل شود. درباره زیان‌آور بودن شغل خبرنگاری صورت جلسه‌ای تهیه خواهیم کرد و اگر نیاز به مواد قانونی باشد تصویب و اصلاح لازم انجام می‌شود، حتی این اصلاح قانون ممکن است نیازمند مصوبه شورای وزیران باشد.

تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار