اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟
آیت الله آملی لاریجانی:

آمریکایی‌ها بفهمند که اگر نظام ما صبوری می‌کند از باب ضعف نیست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدواریم آمریکایی‌ها بفهمند که این نظام، نظامی مستقر و توانمند است و اگر صبوری می‌کند از باب ضعف نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۶۱
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در آغاز جلسه مجمع، با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان، ماه قرآن و ماه بندگی است و از خداوند متعال می‌خواهیم که بیش از پیش، قلوب ما را به انوار معرفت و محبت خویش و معرفت و محبت اهل بیت، منور فرماید تا در این ماه عظیم الشان برای نزول برکات و رحمات الهی آمادگی پیدا کنیم و از حق متعال که فیّاض علی الاطلاق است بخواهیم در ماهی که وعده فرموده به مغفرت بندگان و استغلال شیاطین، ما را موفق به اقتراب بیشتر به ساحت خویش فرماید که هیچ موهبتی بالاتر از این نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به رفتار غیرمنطقی و غیر عقلایی آمریکایی‌ها در طول این سال‌ها بویژه پس از خروج از برجام گفت: نفس خروج از برجام، بعد از قرارهایی که گذاشته بودند، بسیار غیر مسئولانه و غیر منطقی و خبیثانه بود. خصوصاً اینکه بعد از مدت‌ها مذاکره طولانی و سخت این توافق انجام شده بود و خروج آمریکا از آن علاوه بر اینکه رفتاری غیر متعهدانه بود می‌تواند موجب تنش در منطقه شود. متأسفانه در روزهای اخیر دشمنان ملت ما، بیشتر بر طبل تنش می‌کوبند. جمهوری اسلامی تا به حال خویشتنداری کرده است. نظام ما اگر چه با برجام، تمام مصالحی که مورد نظرش بود، را تأمین شده نمی‌دید، اما بر قرار خود پایدار بود و صداقت و تعهد خود را به خوبی نشان داد.

وی به رفتارهای خصمانه آمریکا علیه ملت ایران اشاره کرد و افزود: آمریکایی‌ها متأسفانه از همه زمینه‌های ناصحیح و ابزارهای رذیلانه برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند و در این چنین فضایی، مردم شریف ما همچنان که در طول سال‌ها مقاومت کرده اند، برای حفظ انقلاب مقاومت خواهند کرد.

آیت الله آملی با تاکید بر ضرورت تحقق مواضع مدبرانه دولت و مسؤولان افزود: از دولت محترم و تمام کسانی که در این موضوع به نحوی مسئولیت دارند انتظار می‌رود که با درایت و تدبیر گام‌های موثرتری در مقابل خروج آمریکا از برجام بردارند و آمریکایی‌ها بفهمند که این نظام، نظام مستقر و توانمندی است و اگر صبوری می‌کند از باب ضعف نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پاسخ امروز رئیس جمهور محترم در برابر عهدشکنی آمریکا در برجام گفت: امیدواریم که به دنبال برخی اقدامات و تصمیماتی که اخیراً گرفته شده، گام‌های موثرتری برداشته شود که به نفع اسلام و مسلمین و نظام جمهوری اسلامی تمام شود و مطمئن هستیم که نصرت الهی با کسانی است که با حق همراهی می‌کنند و به نفع حق عمل می‌نمایند و دشمنان جمهوری اسلامی که از همه مکاید شیطانی استفاده می‌کنند حتماً کیدشان نابود خواهد شد.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار