بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

زمان بازگشایی مدارس در دوره های مختلف تحصیلی

سرپرست دفتر سلامت آموزش و پرورش زمان بازگشایی مدارس دوره های مختلف تحصیلی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر اعظم گودرزی سرپرست دفتر سلامت آموزش و پرورش درباره نحوه و زمان بازگشایی مدارس در دوره‌های تحصیلی مختلف اظهار کرد: براساس ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا از ١۵ آبان مدارس متوسطه دوم با در نظر گرفتن برخی شروط بازگشایی می‌شوند.

او ادامه داد: در صورتی که تائیدیه شورای مدرسه و مجوز منطقه برای بازگشایی را داشته باشند، می‌توانند برای این امر اقدام کنند.

سرپرست دفتر سلامت آموزش و پرورش تصریح کرد: از نیمه دوم آبان هم مقدمات بازگشایی مدارس متوسطه اول فراهم می‌شود و از آذر مدارس این مقطع تحصیلی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تائیدیه ها لازم از اداره آموزش و پرورش آن منطقه بازگشایی می‌شوند.

گودرزی تهویه مناسب، فاصله فیزیکی ۱/۵ متر و رعایت فاصله ٢/٢۵ متر مربع برای هر دانش آموز را از جمله موارد مورد توجه در بازگشایی مدارس دانست و اظهار کرد: در سامانه نظارت آموزش و پرورش ٨ شاخص در نظر گرفته شده است که مدیران مدارس در صورت دارا بودن این موارد می‌توانند برای بازگشایی درخواست دهند و منطقه هم باید این موارد را بررسی و در صورت دارا بودن شاخص های لازم تایید کند.

سرپرست دفتر سلامت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه آیا سازوکاری برای نظارت بر حسن اجرای کار وجود دارد یا خیر، گفت: بخشنامه ۰۶ دستورالعمل بازگشایی مدارس را به تمام استان‌ها ابلاغ کردیم و بر اساس آن تا زمانی که شرایط مناسب برای بازگشایی وجود نداشته باشد، امکان تحقق این کار وجود ندارد.

او درباره بازگشایی مدارس ابتدایی گفت که مطابق با هشتاد و هفتمین مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برای یازگشایی مدارس ابتدایی تصمیم گیری خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار