ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین خبر در خصوص سن پذیرش دانشگاه فرهنگیان در کنکور+ جزئیات

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره افزایش سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان به ۲۴ سال توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 26
کد خبر: ۱۰۶۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمود امانی طهرانی درباره سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان، گفت: طبق بررسی واحد حقوقی شورای عالی آموزش و پرورش و معاونت حقوقی وزارتخانه به این نتیجه رسیدیم که طبق قانون تصمیم‌گیری در اینباره بر عهده وزارت آموزش و پرورش است یعنی وزیر و سازوکاری که او انتخاب می‌کند.

وی افزود: افزایش سقف سنی برای ورود به دانشگاه فرهنگیان به مصوبه خاص از شورای عالی آموزش و پرورش نیاز ندارد.


دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: افزایش سقف سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان به ۲۴ سال را به وزیر وقت آقای حاجی میرزایی منعکس کردیم که او تصمیم گرفت، این موضوع را در شورای معاونان وزارتخانه تصمیم گیری کند و براین اساس سقف سنی به ۲۴ سال افزایش یافت.

امانی طهرانی ادامه داد: هم‌اکنون این پرسش مطرح شده است که آیا افزایش سقف سنی به ۲۴ سال اختصاص به کنکور ۱۴۰۰ داشت یا برای سایر سال‌ها هم است؟ بنده تصورم این است که اختصاص به یک سال نداشت، اما هم‌اکنون در حال بررسی فایل جلسه هستند تا اگر نیاز به تایید مجدد به مرجع خاصی داشته باشد، ارجاع شود یا اینکه سرپرست وزارت آموزش و پرورش برای افزایش سن تصمیم بگیرد.

وی بیان کرد: از مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش درخواست کرده‌ام، سریعتر تصمیم‌گیری کنند و احتمالا در دو یا سه هفته آینده کار انجام شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر