تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

صدور ۵۶ هزار قرارداد ۵ برگی برای متقاضیان مسکن مهر

مقام مسئول مسکن مهر پردیس از صدور ۵۶ هزار قرارداد ۵ برگی برای متقاضیان مسکن مهر خبر داد و گفت: طی ۶ ماه اخیر با ورود وزیر جدید به وزارت راه و شهرسازی علاوه بر نگاه مثبت به حل معضلات و مشکلات مسکن مهر، ر وند اجرایی پروژه ها تسریع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۹۹
به گزارش راهبرد معاصر ، علی اصغر جاودان فر  با یادآوری این که پس از ورود محمد اسلامی به وزارت راه و شهرسازی رویکرد این وزارتخانه نسبت به طرح ملی مسکن مهر تغییر کرده و مثبت شد، اظهار کرد: طی حدود 6ماه اخیر شاهد تحولات مثبت در پروژه های مسکن مهر به خصوص واحدهای این طرح در پردیس بوده ایم.

وی افزود: طی مدت یاد شده شهر پردیس روزهای جدیدی را تجربه کرده است. با توجه به نگاه مثبت وزیر راه به حل معضلات و مشکلات موجود در مسکن مهر و همچنین اهتمام ویژه برای سرعت بخشیدن روند اجرایی پروژه ها با هدف تحویل هر چه سریع تر واحدها و اتمام کامل این طرح ملی در شهر جدید پردیس ، مسیر توسعه و پیشرفت را هموار شده است.

وی با اشاره به این که انتخاب واحد مسکن مهر پردیس به روزهای پایانی خود رسیده است، تصریح کرد: یکی از مشکلات شرکت عمران در گذشته بحث انتخاب واحد متقاضیان باقیمانده بود که خوشبختانه با حل آن طی 3 ماه اخیر موفق به تعیین واحد 3500 متقاضی شدیم.

مدیر مسکن مهر پردیس تاکید کرد: راهی که پردیس در 6 ماه اخیر طی کرده بی شک در طول این سال ها بی سابقه است .  در این مدت موفق شده ایم سرانه صدور قراردادهای متقاضیان را به 38 هزار فقره برسانیم که این عدد از شروع این امر در سال 95 تا پیش از 6 ماه قبل  با لغ بر 18 هزار فقره قرارداد بود. در مجموع تاکنون  56 هزار قرارداد 5 برگی مربوط ببرای متقاضیان مسکن مهر صادر شده است.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار