بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

اظهارات مهم اولیانوف درباره مذاکرات وین

میخائیل اولیانوف اظهار کرد: طرف‌های برجام موظف به موفقیت هستند چرا که موضوعات بسیار مهمی در خطر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 28
کد خبر: ۱۰۷۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین امروز (پنج شنبه) به توئیت یک روزنامه نگار از نشریه فارین پالیسی واکنش نشان داد که گفته بود، مذاکرات وین قرار است تا پیش از پایان ماه نوامبر از سر گرفته شود، اما هنوز این تردید وجود دارد که آیا توافق هسته‌ای نجات خواهد یافت؟

اولیانوف طی پیامی در پاسخ به این توئیت نوشت: ممکن است تردید‌هایی میان روزنامه نگاران، تحلیلگران، ناظران، حامیان و مخالفان برجام وجود داشته باشد، اما طرف‌های مذاکرات وین باید آن‌ها (تردیدها) را کنار بگذارند.

وی ادامه داد: آن‌ها باید بر اساس این درک پیش بروند که موظف به موفقیت هستند، چراکه چیز‌های بسیار مهمی در خطر است.

 علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به بروکسل سفر کرده است روز چهارشنبه در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

دو طرف در این دیدار موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور و توافق کردند که مذاکرات برجامی را در ماه نوامبر (ماه آینده میلادی) شروع کنند.

باقری همچنین در این ملاقات ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتار‌های غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم‌پوشی ایران توصیف کرد./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار