دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آتش سوزی در بازار تهران + فیلم

سازمان آتش نشنانی تهران از وقوع آتش سوزی در بازار تهران خبر داد. این حادثه تا به الان مصدومی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 29
کد خبر: ۱۰۷۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از وقوع حریق در بازار تهران خبر داد. سید جلال ملکی در باره وقوع حریق در بازار تهران، اظهار کرد: ساعت ۱۲:۴۳ دقیقه ظهر امروز یک مورد اتش سوزی در بازار تهران، سرای عبدالوهاب بازار حضرتی به سامانه ۱۲ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاه داده شد که بلافاصله پس از آن چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه خودرو حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.

 

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایستگاه شماره ۱۰۷ در فاصله کمی از این محل بود در فاصله کمتر از یک دقیقه آتش نشانان به محل رسیدند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: حادثه در یک بارانداز و محوطه ای شبیه به گاراژ که حدود ۲۰۰۰ متر وسعت داشت رخ داده بود. در این محل چندین انبار قدیمی کنار یکدیگر واقع شده بودند. یکی از این انبار ها به وسعت حدود ۲۵۰ متر سقف شیروانی داشت و در آن اسباب بازی کودکان و لوازم تولد نگهداری می شد. در قسمت بیرونی این انبار نیز وسیله چیده شده بود که دچار آتش سوزی شده بود.

وی ادامه داد: حریق به سقف های شیروانی سرایت کرده بود و دود زیادی از محل متصاعد می شد به طوری که از نقاط دیگر شهر نیز قابل رویت بود.

ملکی افزود: آتش نشانان بلافاصله عملیات خود را آغاز کردند. بخشی از سقف ها را شکاف دادند تا آتشی که به سقف ها نفوذ کرده بود را نیز خاموش کنند. در حال حاضر حریق خاموش شده و نیرو ها در حال لکه گیری و ایمن سازی محل هستند.

وی گفت: خوشبختانه حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشت. حریق تحت کنترل است و نیرو ها در حال ایمن سازی و لکه گیری محل حادثه هستند./عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر