تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟

ثبت نام ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن

ثبت نام ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن یک مقام مسئول گفت: تاکنون ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند و همزمان با ثبت نام پالایش انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا به امروز ۵۸۰ هزار متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند، گفت: از ۲۸ مهر ماه که ثبت نام برای متقاضیان در این طرح آغاز شده تاکنون ۵۸۰ هزار نفر ثبت نام کردند و این ثبت نام همچنان ادامه دارد.

او ادامه داد: همزمان با ثبت نام متقاضیان پالایش و بررسی‌ها انجام شده و در صورت واجد شرایط بودن از طریق پیامک به آن‌ها اعلام می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه فرم ج متقاضیان باید حتما سبز باشد، اظهار کرد: عدم استفاده از تسهیلات یارانه‌ای دولتی در بخش مسکن و سبز بودن فرم «ج»، فقدان مالکیت خصوصی، متاهل یا سرپرست خانوار بودن و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا چهار شرط اصلی خواهد بود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در طرح نهضت ملی مسکن هم همانند سایر طرح‌ها اعتبارات و تامین مالی از دو طریق انجام می‌شود، به طوری که بخشی از اعتبارات و منابع مالی از طریق آورده متقاضیان و بخشی هم از طریق تسهیلات است که تامین می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه آورده متقاضیان متناسب با دهک‌های مختلف جامعه متفاوت است، افزود: افراد با توجه به شهری که در آنجا واحد خود را انتخاب کردند، آورده شان تعیین می‌شود که متناسب با اراضی و یا طبقه‌ای که ساکن هستند، این آورده‌ها کم یا زیاد می‌شود.

او یادآور شد: تسهیلاتی که برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده از ۲۰۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان متفاوت است که در شورای عالی مسکن و شورای پول و اعتبار این موضوع بررسی می‌شود.

۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن هم گفت: تاکنون یک میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده و از این تعداد ۵۵۰ هزار متقاضی هم اطلاعات خود را تکمیل و وزارت راه و شهرسازی اسامی آن‌ها را به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ارسال کرده است که از این تعداد هم ۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده اند.

محمود زاده با بیان اینکه طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا متقاضیان تا پایان آذر ماه فرصت دارند که برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنند، افزود: طبق تصمیم ستاد هم بانک‌ها فرصت دارند تا پایان بهمن ماه تسهیلات را به متقاضیانی که اسامی آن‌ها ارسال شده و واجد شرایط هستند پرداخت کنند.

او در پایان اظهار کرد: تاکنون مذاکرات و نامه نگاری بسیار زیادی با بانک‌ها برای پرداخت هرچه سریع تر تسهیلات و همچنین همکاری لازم با متقاضیان صورت گرفته که امیدوار هستیم که اقدامات لازم هم در این زمینه صورت گیرد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار