دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

سفر محرمانه وزیر جنگ اسرائیل به سنگاپور

رسانه‌های عبری‌زبان از پایان سفر محرمانه و چند روزه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به کشور سنگاپور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای عبری‌زبان از سفر محرمانه اخیر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به کشور سنگاپور خبر دادند.

«ناحوم برنیاع» تحلیلگر سیاسی روزنامه «یدیعوت آحارانوت» طی گزارشی نوشت که گانتز، پنجشنبه پیش از سفر چند روزه محرمانه و امنیتی به سنگاپور به فلسطین اشغالی بازگشت.

به گفته خبرنگاران اسرائیلی، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از انتشار هدف انجام این سفر خودداری می‌کند. این در حالی است که میان اسرائیل و سنگاپور به عنوان دومین کشور بزرگ واردکننده سلاح از رژیم صهیونیستی، روابط علنی برقرار است و کلیه وزرای جنگ پیشین اسرائیل به استثنای «نفتالی بنت» به این کشور سفر داشته‌اند.

«ایتای بلومنتال» خبرنگار نظامی شبکه کان سه‌شنبه پیش خبر داد که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به یک سفر محرمانه امنیتی رفته است و در جریان با آن با چند مقام امنیتی درباره توسعه روابط و همکاری گفتگو کرده است. وی افزود که ذکر نام کشور مقصد ممنوع اعلام شده است.

اما سپس رادیو و تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی (شبکه کان ۱۱)، اعلام کرد که گانتز در این سفر با شماری از مقامات امنیتی بلندپایه سنگاپور دیدار داشته و درباره تقویت همکاری‌ها در بخش «تحقیقات و توسعه» با آن‌ها گفتگو کرده است.

به نوشته وبگاه «عرب ۴۸»، اسرائیل از زمان استقلال سنگاپور در سال ۱۹۶۵ به این کشور برای تقویت و تجهیز ارتش خود کمک کرده است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ به سنگاپور سفر کرد و سفر مقامی در این سطح به سنگاپور از اواسط دهه ۱۹۸۰ تا آن زمان، بی‌سابقه بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار