تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

وزیر نفت: وضع فروش نفت بهتر شده است

وزیر نفت: وضع فروش نفت بهتر شده است جواد اوجی با بیان اینکه در بحث فروش فرآورده‌های نفتی بعد از تامین نیازهای داخلی برنامه ریزی صادرات داریم و این کار از دو هفته آینده آغاز خواهد شد، از افزایش ظرفیت روزانه پالایشی در پالایشگاه‌ها در 4 تا 5 سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر جواد اوجی وزیر نفت امروز ( سه شنبه 11 آبان) بعد از حضور در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگوی تلویزیونی در توضیح جزئیات این نشست گفت: در این جلسه در خصوص وضعیت صنایع بالادست و پایین دست نفت برنامه‌های این وزارتخانه را به نمایندگان مجلس ارائه کردم، ضمن اینکه در بحث فروش نفت، میعانات نفتی، صادرات و فروش داخلی هم گزارشی را ارائه کرد.

 

وی افزود: با کمک همگان الحمدلله در موضوع فروش نفت وضعیت خیلی بهتر از گذشته است و با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و خارجی در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته است.

 

وزیر نفت تصریح کرد: تهاتر نفت و به ویژه تهاتر نفت جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌های مختلف اقدامات خوبی در دولت انجام شده و برنامه‌های خوبی مشخص شده که به زودی کلید خواهد می‌خورد.

اوجی گفت: در بحث فروش فراورده‌های نفتی بعد از تامین نیازهای داخلی موضوع صادرات را در دستورکار قرار دادیم که از دو هفته آینده صادرات هم خواهیم داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در میعانات نفتی و میعانات گازی و حفظ و نگهداشت تولید و همچنین بهینه سازی مصرف انرژی و تامین نفت کوره و نفت گاز برنامه‌هایی را در نظر داریم.

وزیر نفت اظهار داشت: با برنامه‌های وزارت نفت و اقدامات دولت سیزدهم به دنبال افزایش ظرفیت پالایشگاهی در کشور هستیم که در 4 تا 5 سال آینده ظرفیت پالایشی ما به 1.4 میلیون تن در روز خواهد رسید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار