وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کشته شدن فرمانده ارشد طالبان در حمله روز گذشته به یک بیمارستان کابل

اولین فرمانده طالبان که پس از حضور این گروه در کابل وارد ارگ شده بود در حمله روز گذشته به یک بیمارستان نظامی در پایتخت افغانستان کشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال حمله مرگبار روز گذشته بر یک بیمارستان نظامی در کابل، طالبان از کشته شدن یک فرمانده ارشد این گروه خبر داد.

طبق این گزارش، «حمدلله مخلص» اولین فرمانده طالبان که پس از حضور این گروه در کابل وارد ارگ شده و به نماد تسلط بر افغانستان تبدیل شد در حملات روز گذشته کشته شده است.

منابع نزدیک به طالبان گفته اند که حمدالله مخلص فرمانده لشگر ارتش در کابل بوده که در این حمله جان خود را از دست داده است.

مخلص اولین فرمانده طالبان بود که در بحبوحه فرار اشرف غنی، رئیس جمهور سابق افغانستان وارد ارگ ریاست جمهوری شد و با مصاحبه با الجزیزه سقوط کابل را اعلام کرد.

داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.

وقوع چند انفجار دیروز سه شنبه در مقابل بزرگترین بیمارستان نظامی کابل و تیراندازی‌های پس از آن ده‌ها نفر را به خاک و خون کشاند.

دست‌کم یک عامل انتحاری خود را در نزدیک بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی نظامی کابل با عنوان «سردار محمد داوود خان» که در مجاورت وزارت بهداشت است، منفجر کرد و پس از آن تیراندازی صورت گرفت.

«بلال کریمی»، از سخنگویان طالبان نیز به «آریانا نیوز» گفته اولین انفجار در نزدیک این بیمارستان رخ داد و انفجار دومی در داخل محوطه بیمارستان رخ داده است. در این حمله تروریستی دستکم ۲۵ نفر کشته و ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

داعش طی هفته‌های گذشته دست‌کم سه حمله علیه غیرنظامیان در کابل، قندوز و قندهار انجام داده که در نتیجه آن‌ها حدود ۲۰۰ نفر شهید و نزدیک به ۳۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار