پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

اشرف غنی به افغانستان برگشت؟

یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری "آوا"ی افغانستان از بازگشت محمد اشرف غنی، رییس جمهوری فراری این کشور به کابل خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری صدای افغان (آوا) ـ به دنبال پخش شایعاتی درمورد بازگشت محمد اشرف غنی، رییس جمهوری فراری کشور افغانستان از ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی به کابل در صفحات اجتماعی، یک منبع آگاه در گفتگو با این خبرگزاری بازگشت او به افغانستان را تأیید کرد.

این منبع به آوا گفت که اشرف غنی احمدزی با میانجی‌گری برخی از سران قوم احمدزی به افغانستان بازگشته است و شیر محمد عباس استانکزی، دستیار سیاسی وزارت خارجه برای تضمین سفر غنی به کشور، در امارات متحده عربی به سر می‌برد.

هنوز منابع رسمی دولت اسلامی طالبان در مورد این خبر واکنش نشان نداده اند.

این درحالی است که روز گذشته حشمت غنی احمدزی، برادر محمد اشرف غنی، تصویر تازه‌ای از خود و برادرش را در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی منتشر کرد.

به دنبال پخش این تصویر، از شب گذشته شایعاتی مبنی بر بازگشت اشرف غنی به افغانستان در صفحات اجتماعی دست به دست شده است.

پیش از این در ماه اسفند سال گذشته، حشمت‌غنی احمدزی در مصاحبه با شبکه دویچه وله آلمان گفته بود که صحبت‌هایی برای «بازگشت» اشرف غنی به افغانستان جریان دارد. به گفته او اگر بازگشت اشرف‌غنی «تاثیر داشته‌باشد، او حاضر به بازگشت است» و آقای غنی علاقه‌ای به بازگشت به عرصه سیاست ندارد؛ بلکه می‌خواهد «فعالیت اجتماعی» داشته‌باشد.

حشمت غنی گفت: پیش از آن‌که برادرش تصمیمی بگیرد سؤال‌های زیادی هست که باید پاسخ داده شود. به گفته او، محمد اشرف غنی می‌خواهد «آخر عمر خود را در افغانستان» سپری کند تا بتواند «خیری» برساند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر