پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

فواید بی نظیر سفیده تخم مرغ

یکی از مواد غذایی که خواص فراوانی به خصوص برای مبتلایان به دیابت و یا بیماران قلبی دارد، سفیده تخم مرغ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، برای تقریبا یک قرن بحث‌هایی در خصوص کلسترول موجود در زرده تخم مرغ و اینکه آیا مصرف آن مناسب است، وجود داشته است. اما اگر شما سفیده تخم مرغ را انتخاب می‌کنید، باید بگوییم چندین خواص برای سلامتی در آن وجود دارد.

تخم مرغ ماده‌ای کاملا طبیعی است و یکی از بالاترین کیفیت‌های پروتئینی در میان غذا‌های موجود را داراست.

طبق اعلام دکتر میچ کنتر (Mitch Kanter) مدیر اجرایی مرکز تغذیه تخم مرغ که بازوی تحقیقاتی مرکز «American Egg Board» محسوب می‌شود، یک تخم مرغ بیش از شش گرم پروتئین و یا ۱۳ درصد ارزش روزانه غذایی (DV) دارد.

سفیده تخم مرغ دارای بیش از نیمی (۴ از شش گرم) پروتئین تخم مرغ را داراست. مجله علمی «Proteome Science» در خصوص عملکرد بیولوژیکی سفید تخم مرغ که به آن «آلبومن» (albumen) نیز گویند، می‌نویسد: سفیده تخم پرندگان مانند یک ضربه گیر عمل می‌کند و زرده را در جای خود نگه می‌دارد، یک سد ضد میکروبی را شکل داده و پروتئین، آب و دیگر مواد مغذی را برای جنین در حال رشد فراهم می‌کند.

علاوه بر این نقش بیولوژیکی، تخم مرغ منبعی ارزان پروتئین با کیفیت بالا برای صنایع غذایی محسوب می‌شود.

به گفته دکتر میچ کنتر، سفیده تخم مرغ، منبع خوبی از ریبوفلاوین و سلنیوم است. افزون بر آن، سفیده تخم مرغ دارای ۵۴ میلی گرم پتاسیم است که یک ماده معدنی ضروری به حساب می‌آید.

سفیده تخم مرغ یک غذای کم کالری محسوب می‌شود. یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۵۵ کالری در زرده خود است؛ اما تنها ۱۷ کالری در سفیده آن وجود دارد. سفیده تخم مرغ فاقد چربی اشباع شده و یا کلسترول است و انتخاب مناسبی برای افرادی محسوب می‌شود که بایستی مراقب سطح کلسترول خود باشند و یا از دیابت و یا بیماری قلبی رنج می‌برند. سفیده تخم مرغ همچنین حاوی کربوهیدرات کمی است و قند ندارد./صدا و سیما

ارسال نظر