پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

پرداخت ماهانه 10 هزار میلیارد تومان اقساط دولت روحانی توسط دولت رئیسی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: شاهد فقدان آینده‌نگری در دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی بودیم به طوری که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی  با انتقاد از افزایش نقدینگی در دولت سابق اظهار داشت: عدم آینده‌نگری دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی منجر به فشار زیادی به حوزه ارز و ریال کشور شده است، این در حالی است که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.

 

وی درباره احتمال ارائه لایحه دولت برای اصلاح ارز 4200 تومانی به مجلس خاطرنشان کرد: جز دارو که حساسیت زیادی در کشور وجود دارد و طبقات محروم جامعه به شدت با آن درگیر هستند، به نظر می‌رسد که طبق آمار سازمان برنامه و بودجه انحراف زیادی در حمایت از مردم برای تامین کالاهای اساسی آنها با ارز 4200 تومانی وجود دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بیشترین نرخ تورم در حوزه تغذیه کشور در یک سال اخیر بوده است، این در حالی است که همین موضوع منجر به تضعیف طبقات آسیب‌پذیر شده و آنها را تحت‌الشعاع قرار داده است لذا مجلس به شدت نسبت به این موضوع حساس است.

 

محبی نجم آبادی گفت: نباید اجازه دهیم طبقات آسیب‌پذیر و مستضعف جامعه بیش از این آسیب ببینند، به همین دلیل قوای مجریه و مقننه می‌کوشند با اصلاح ارز 4200 تومانی، واردات و توزیع کالاهای اساسی اصلاح شده و حمایت لازم از اقشار ضعیف جامعه صورت پذیرد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: کمیسیون برنامه و بودجه از بخش‌های مختلف کشور نظیر سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس درخواست کرده است تا تبعات حذف ارز 4200 تومانی از نظر علمی بر روی شاخص‌های اقتصادی کشور را بررسی کنند و به اطلاع نمایندگان برسانند تا مجلس با حرکتی عالمانه و آگاهانه تصمیم به حذف ارز 4200 تومانی بگیرند.

 

محبی نجم‌آبادی اضافه کرد: دولت حسن روحانی برنامه‌ریزی لازم را برای تولید مرغ و تخم مرغ نداشت و این عدم آینده‌نگری منجر به حجم بالای واردات در این بخش شد. این در حالی است که این واردات نیازمند ارز است و نمی‌توانیم در این زمینه کوتاهی داشته باشیم./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار