اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

پرداخت ماهانه 10 هزار میلیارد تومان اقساط دولت روحانی توسط دولت رئیسی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: شاهد فقدان آینده‌نگری در دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی بودیم به طوری که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی  با انتقاد از افزایش نقدینگی در دولت سابق اظهار داشت: عدم آینده‌نگری دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی منجر به فشار زیادی به حوزه ارز و ریال کشور شده است، این در حالی است که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.

 

وی درباره احتمال ارائه لایحه دولت برای اصلاح ارز 4200 تومانی به مجلس خاطرنشان کرد: جز دارو که حساسیت زیادی در کشور وجود دارد و طبقات محروم جامعه به شدت با آن درگیر هستند، به نظر می‌رسد که طبق آمار سازمان برنامه و بودجه انحراف زیادی در حمایت از مردم برای تامین کالاهای اساسی آنها با ارز 4200 تومانی وجود دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بیشترین نرخ تورم در حوزه تغذیه کشور در یک سال اخیر بوده است، این در حالی است که همین موضوع منجر به تضعیف طبقات آسیب‌پذیر شده و آنها را تحت‌الشعاع قرار داده است لذا مجلس به شدت نسبت به این موضوع حساس است.

 

محبی نجم آبادی گفت: نباید اجازه دهیم طبقات آسیب‌پذیر و مستضعف جامعه بیش از این آسیب ببینند، به همین دلیل قوای مجریه و مقننه می‌کوشند با اصلاح ارز 4200 تومانی، واردات و توزیع کالاهای اساسی اصلاح شده و حمایت لازم از اقشار ضعیف جامعه صورت پذیرد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: کمیسیون برنامه و بودجه از بخش‌های مختلف کشور نظیر سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس درخواست کرده است تا تبعات حذف ارز 4200 تومانی از نظر علمی بر روی شاخص‌های اقتصادی کشور را بررسی کنند و به اطلاع نمایندگان برسانند تا مجلس با حرکتی عالمانه و آگاهانه تصمیم به حذف ارز 4200 تومانی بگیرند.

 

محبی نجم‌آبادی اضافه کرد: دولت حسن روحانی برنامه‌ریزی لازم را برای تولید مرغ و تخم مرغ نداشت و این عدم آینده‌نگری منجر به حجم بالای واردات در این بخش شد. این در حالی است که این واردات نیازمند ارز است و نمی‌توانیم در این زمینه کوتاهی داشته باشیم./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار