قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

پرداخت ماهانه 10 هزار میلیارد تومان اقساط دولت روحانی توسط دولت رئیسی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: شاهد فقدان آینده‌نگری در دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی بودیم به طوری که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی  با انتقاد از افزایش نقدینگی در دولت سابق اظهار داشت: عدم آینده‌نگری دولت حسن روحانی در کنار آینده‌فروشی منجر به فشار زیادی به حوزه ارز و ریال کشور شده است، این در حالی است که ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان دولت فعلی باید اقساط دولت قبلی را در قالب اوراق و سررسید اوراق و بدهی‌ها پرداخت کند.

 

وی درباره احتمال ارائه لایحه دولت برای اصلاح ارز 4200 تومانی به مجلس خاطرنشان کرد: جز دارو که حساسیت زیادی در کشور وجود دارد و طبقات محروم جامعه به شدت با آن درگیر هستند، به نظر می‌رسد که طبق آمار سازمان برنامه و بودجه انحراف زیادی در حمایت از مردم برای تامین کالاهای اساسی آنها با ارز 4200 تومانی وجود دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بیشترین نرخ تورم در حوزه تغذیه کشور در یک سال اخیر بوده است، این در حالی است که همین موضوع منجر به تضعیف طبقات آسیب‌پذیر شده و آنها را تحت‌الشعاع قرار داده است لذا مجلس به شدت نسبت به این موضوع حساس است.

 

محبی نجم آبادی گفت: نباید اجازه دهیم طبقات آسیب‌پذیر و مستضعف جامعه بیش از این آسیب ببینند، به همین دلیل قوای مجریه و مقننه می‌کوشند با اصلاح ارز 4200 تومانی، واردات و توزیع کالاهای اساسی اصلاح شده و حمایت لازم از اقشار ضعیف جامعه صورت پذیرد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: کمیسیون برنامه و بودجه از بخش‌های مختلف کشور نظیر سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس درخواست کرده است تا تبعات حذف ارز 4200 تومانی از نظر علمی بر روی شاخص‌های اقتصادی کشور را بررسی کنند و به اطلاع نمایندگان برسانند تا مجلس با حرکتی عالمانه و آگاهانه تصمیم به حذف ارز 4200 تومانی بگیرند.

 

محبی نجم‌آبادی اضافه کرد: دولت حسن روحانی برنامه‌ریزی لازم را برای تولید مرغ و تخم مرغ نداشت و این عدم آینده‌نگری منجر به حجم بالای واردات در این بخش شد. این در حالی است که این واردات نیازمند ارز است و نمی‌توانیم در این زمینه کوتاهی داشته باشیم./فارس

 

ارسال نظر