آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

خبر جدید از معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار داشت: با وجود اداره وزارتخانه آموزش و پرورش توسط سرپرست و به دلیل اهمیت آن، گزینه جدید بزودی به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام کرد که گزینه پیشنهادی دولت برای آموزش و پرورش، بزودی معرفی خواهد شد.

 

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی درخصوص معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: با وجود اداره این وزارتخانه توسط سرپرست و به دلیل اهمیت آن، گزینه جدید بزودی به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود.

 


وی افزود: برای تصدی وزارت آموزش و پرورش گزینه‌های متعددی مطرح است که هفته آینده با تأمل و بررسی، شایسته‌ترین فرد از نظر کارآمدی، به مجلس معرفی می‌شود تا پس از کسب رأی اعتماد در رأس این وزارتخانه قرار گیرد.

به گزارش تسنیم، طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی رئیس‌جمهور برای معرفی وزیر جدید سه ماه فرصت دارد و وزارتخانه می‌تواند در این مدت با سرپرست اداره شود که علیرضا کاظمی عهده‌دار این مسئولیت است.

مجلس شورای اسلامی ۳ شهریور امسال بود که به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم رأی اعتماد داد و از میان این گزینه‌ها، فقط حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رأی نگرفت؛ و آخرین مهلت معرفی نیز ۳ آذر ۱۴۰۰ می‌باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار