رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد

پیگیری جدی لایحه رتبه‌ بندی معلمان توسط رئیس جمهور

پیگیری جدی لایحه رتبه‌ بندی معلمان توسط رئیس جمهور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه موضوع رتبه‌بندی معلمان از وعده‌های انتخاباتی ریاست جمهوری بود، عنوان کرد که اکنون رئیس‌جمهور به جد این موضوع را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه آموزش و پرورش از اهداف اساسی دولت است، اظهار کرد: ما چیزی بالاتر از آموزش نداریم و قدم زدن در این راه، سعادت دنیا و آخرت را دارد. اولین باری که محضر رهبر انقلاب برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) رسیدم ایشان چندین توصیه داشتند و اولین توصیه ایشان این بود که چقدر خوب است ۱۰۰۰ مدرسه بسازیم. همین هم شد که مدرسه سازی در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) راه افتاد.

وی ادامه داد: در ایام کرونا به غیر از ۲۶ کشور، هیچ کشوری مدارسش را تعطیل نکرد. مشاغل تعطیل شدند، اما مدارس تعطیل نشدند، زیرا مسئله آموزش اهمیت زیادی داشت. ما امیدواریم با کمرنگ شدن و از بین رفتن این ویروس منحوس مدارس را به حالت اول بازگردانیم.

مخبر با اشاره به پیگیری بحث رتبه بندی معلمان در دولت و مجلس تصریح کرد: رتبه بندی معلمان از وعده‌های انتخاباتی رئیس جمهور بود و اکنون رئیس جمهور به جد این موضوع را دنبال می‌کند و امیدوارم رتبه بندی معلمان به خوبی شکل بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با توصیه به راه انداختن نهضت مهارت آموزی در مدارس گفت: مشکل ما این است که دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی باید دنبال مهارت آموزی بروند. خوب است جریان مدرسه سازی به سمت مهارت آموزی جهت داده شود.

وی در ادامه تاکید کرد: ما کشور را جز با مدیریت و منابع مردم نمی‌توانیم اداره کنیم. شما خیرین مدرسه ساز برای این کار مستندی درست کردید. بعد از شما خیرین سلامت این مسیر را دنبال کردند و خوب است خیرین اشتغال هم در کشور شکل بگیرد تا مردم با نیت خیر بیایند و بحث اشتغال را راه ابیندازند. معیشت جزو اولویت‌ها و هم و غم دولت است. من معتقدم کشور امکانات فوق العاده‌ای برخوردار است و در برابر مشکلات، چند ۱۰ برابر امکان و راه حل داریم.

وی با اشاره به امکانات طبیعی کشور از جمله دریا، معادن، نفت و گاز و کشاورزی در استان‌های پر بارش، گفت: امکانات قانونی خوبی هم در مجلس تصویب شده است. ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت با مشارکت مردم عمل و از خلاقیت آن‌ها استفاده کردند.

مخبر در پایان گفت: امید داریم بحث خیرین اشتغال هم راه بیفتد. دولت در کنار خیرین است و هر کاری از دولت ساخته باشد؛ حتما انجام می‌دهد و پشتیبان خیرین است. شما خیرین هم حتما کمک‌هایی که لازم دارید را به ما بگویید، زیرا ما در جمع شما نیستیم. من وقتی در چنین جمع‌هایی حاضر می‌شوم تازه می‌فهمم چه نکاتی وجود دارد که امکان فهمیدن آن در اتاق‌های دربسته و نشسته نیست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
0
0
۴۰ سالرفقط شعار دادین کو عمل اخه؟؟؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار