رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد

نفتکش ویتنامی آزاد شد/کشتی خالی از محموله است

نفتکش ویتنامی آزاد شد/کشتی خالی از محموله است «تانکر ترکرز» شرکت ردیابی نفتکش‌ها در تازه‌ترین گزارش خود از وضعیت نفتکش ویتنامی «ام‌وی ساوتیس» که دو هفته پیش توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف شد، نوشت که «سپاه پاسداران اکنون این کشتی را آزاد کرده است».
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت تانکر ترکرز که حرکت کشتی‌ها در آب‌های آزاد را رصد می‌کند، در پیامی توئیتری مدعی شد که نفتکش ویتنامی «ام‌وی ساوتیس» که اوایل آبان‌ماه از سوی نیرو‌های سپاه پاسداران در دریای عمان توقیف شد، ساعاتی قبل آزاد شده است.

شرکت تانکر ترکرز افزود: به‌نظر می‌رسد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اکنون کشتی SOTHYS را آزاد کرده است. این کشتی در زمان حاضر خالی از محموله و به‌سمت جنوب در حال حرکت است. اگرچه گزارش شده است که مقصد این کشتی دبی خواهد بود، اما مسیر کنونی آن خلیج عمان است.

هفته پیش وزارت خارجه ویتنام اعلام کرده بود که این کشور در حال مذاکره با مقامات تهران بر سر توقیف یک نفتکش ویتنامی در سواحل ایران است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز چهارشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با اقدام به‌موقع و مقتدرانه جان‌برکفان دلاور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عملیات نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا برای سرقت نفت جمهوری‌اسلامی ایران در دریای عمان ناکام ماند.

سپاه پاسداران همچنین با انتشار یک ویدیوی رسمی ماجرای توقیف نفتکش را به‌طور کامل به تصویر کشید تا هرگونه تلاش آمریکایی‌ها برای مخدوش کردن واقعیت‌ها خنثی شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار