هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

بررسی جوانب مختلف دزدی دریایی آمریکا و افزایش فشار بر ایران

بررسی جوانب مختلف دزدی دریایی آمریکا و افزایش فشار بر ایران با مواضع متناقض جو بایدن، نمایندگان کنگره و سفرهای منطقه‌ای کاملا روشن است که مقامات آمریکایی و صهیونیست‌ها نمی‌خواهند تحریم‌ها را بردارند و حتی آنان بدنبال تشدید تحریم‌های قبلی و تبدیل آن به محاصره اقتصادی اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر دزدی دریایی امریکا و تلاش ناکام برای توقیف و سرقت نفتکش ایرانی از دیدگاه‌های مختلف نظامی، سیاسی و اقتصادی قابل بررسی است.

در یادداشت کوتاه زیر ارتباط این موضوع با حوادث اخیر سایبری و اظهار نظر تعدادی از غربگرایان مورد کنکاش قرار گرفته است:

با مواضع متناقض جو بایدن، نمایندگان کنگره و سفرهای منطقه‌ای کاملا روشن است که مقامات آمریکایی و صهیونیست‌ها نمی‌خواهند تحریم‌ها را بردارند و حتی آنان بدنبال تشدید تحریم‌های قبلی و تبدیل آن به محاصره اقتصادی اند، در واقع آنها بدنبال تصویرسازی از این موضوع می‌باشند که بجای آمریکا، ایران را مقصر مرگ برجام‌ نشان دهند؛ و با سوار شدن بر این موج رسانه‌ای ماهی دلخواه خود را در حوزه حقوقی و اجماع سازی بگیرند.

از آنجا که بدون برداشتن تحریم‌ها، ایران انگیزه‌ای برای احیای برجام ندارد در یک برنامه‌ریزی و تقسیم کار حساب شده اقدامات اخیر را طراحی و در حال اجرا می‌باشند:
۱. با تشدید حملات سایبری صهیونیست‌ها به مراکز با اولویت مردمی مثل پمپ بنزین‌ها تلاش برای ایجاد اغتشاشات و آشوب‌های داخلی‌ دارند.


۲. جنگ شناختی و روانی و دادن آدرس غلط غربگرایان در داخل مبنی بر ضرورت تسلیم و احیای بدون شرط برجام، مذاکره مستقیم با آمریکا، قهر نکردن با دنیا، ضرورت گفتگو با مرکزیت اعمال تحریم‌ها و دیگر تحریف ها تشدید شده است.


۳. اعلام آمادگی بعضی از کشورها برای میانجی‌گری بین دو دولت ایران و آمریکا.


۴. به یاری گرفتن رسانه‌های منطقه‌ای به منظور شکست جریان‌های مقاومتی در انتخابات اخیر پارلمانی عراق و پیروزی دوستان آمریکا در این انتخابات و در نتیجه کاهش نفوذ معنوی ایران در منطقه.


۵ . و بلاخره حمله نظامی نیروی دریایی ارتش متجاوز آمریکا به نفتکش ایرانی به منظور نمایش قدرت نظامی خویش در آب‌های بین‌المللی.  تلاش می‌کنند فشار را افزایش داده و فضا را برای توافق برجام جدید بدون شرط و دراز مدت(ابدی) ایجاد نمایند.


نکته مهم در این دوران جدید این است که، در این دوره هم مثل همیشه جریان نفوذ و نفاق داخلی کاملا با آمریکا هم زبان و هماهنگ است؛ مطمئنا هوشیاری مقامات ارشد نظام، مردم و آمادگی نیروهای مسلح مقتدر کشورمان با همیاری و بصیرت نخبگان شکست عملی دیگری را در پرونده دشمنان قرار خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار