پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

شکست نیروهای آمریکایی در دریای عمان نشانه اقتدار ایران و افول آمریکا است

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه شکست نیروهای آمریکایی در دریای عمان نشانه اوج گیری ایران و افول سریع آمریکا است، گفت: امروز نظریه افول آمریکا و اقتدار نظام اسلامی دیگر شعار نیست‌.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به همت واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، دومین نشست از مجموعه نشست‌های تحلیلی_بصیرتی «نبرد تمدن‌ها» به صورت مجازی و با سخنرانی حسن عباسی برگزار شد.

عباسی در این نشست با اشاره به اینکه شعار مرگ بر آمریکا مفهومی قرآنی و برگرفته از شعار الله اکبر است بر اهمیت این موضوع تاکید کرد و گفت: واکنش‌های جمعی از غرب گرایان برای کوچک ‌نمایی اقدام قهرمانانه نیروی دریایی ناشی از ناامیدی عمیق آنهاست که بعد ازعهدشکنی آمریکایی‌ها در مذاکرات و همچمین خروج خیانت بار آمریکایی ها از افغانستان بوجود آمد.

وی در ادامه با تبیین پروژه قرن جدید آن را بر مبنای هندسه الهی و نقشه خدا توصیف کرد.

عباسی با برشمردن مشخصه های افول هژمونی آمریکا گفت: خروج خفت بار آمریکا و شکست طرح دموکراسیزه سازی در آن کشور، دوری آمریکا از تنش در منطقه با ایران و تمرکز بر روی مسئله چین، شکاف عمیق و رقابت شدید میان کشورها و دولت‌های غربی که با خروج انگلیس از اتحادیه ی اروپایی نمود پیدا کرد از مشخصه های افول هژمونی آمریکا است.

رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: تحریم‌های جهانی آمریکا برضد ملت‌های آزاده و استقلال‌طلب از جمله مردم ایران، به دلیل شیوع ویروس کرونا و اثرات منفی آن بر اقتصاد جهانی و مبادلات معمول اقتصادی کم اثر تر از سابق بود.

وی در ادامه با تبریک بازپس گیری نفت ربوده شده مردم ایران از یک دزد دریایی بزرگ؛ گفت: با روی کار آمدن دولت انقلابی می توان امیدوار بود که با گذشت زمان و گذر از شرایط نابسامانی که اغلب حاصل سومدیریت ها و کم کاری های به ارث مانده از دولت های پیشین است و نیز ورود نیروهای جدید، تازه نفس، متعهد و انقلابی به بدنه دولت و کنار رفتن عوامل اجرایی دولت قبل و نیز برنامه‌های تدوینی آن شامل بودجه و ... که همچنان باقی مانده از دولت پیشین هستند و از طرف دیگر با اتکا به روحیه استکبار ستیزی مردم انقلابی ایران می توان آینده را قطعا متعلق به ایران و جبهه اسلام دانست.

عباسی تصریح کرد: همان طور که ماجرای " شکست دزدی نفت توسط آمریکا " نشان داد، این اتفاقات مقدمه اوج‌گیری تدریجی ایران در کنار افول سریع آمریکا است و آن را مصداق جمله رهبر معظم انقلاب در تعلق داشتن قرن جدید به جبهه اسلام و ایران می‌دانیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار