رئیس جمهور: نتیجه حضور آمریکا در افغانستان جز بدبختی برای مردم آن‌ها نبوده است-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

رئیس جمهور: نتیجه حضور آمریکا در افغانستان جز بدبختی برای مردم آن‌ها نبوده است

رئیس جمهور گفت: نتیجه حضور بیگانگان به‌ویژه آمریکا در افغانستان جز بدبختی، قتل و خونریزی و عقب نگه داشتن افغانستان نبوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 27
کد خبر: ۱۰۶۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران روز سه‌شنبه در دیدار «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی پاکستان گفت: ما هیچ محدودیتی برای افزایش روابط اقتصادی و امنیتی با پاکستان نداریم و تبادل هیأت‌های اقتصادی و سیاسی بین دو کشور به توسعه همکاری‌ها کمک می‌کند.

 

آیت‌الله رئیسی با اشاره به موضوع افغانستان، مشکلات مردم این کشور را از نگرانی‌های جدی ایران دانست و گفت: ما به امنیت و آرامش مردم افغانستان و صلح و دوستی در این کشور می‌اندیشیم و پاکستان در این زمینه می‌تواند همکاری‌های خوبی انجام دهد.

 

رئیس جمهور با ابراز نگرانی از اینکه پس از اخراج آمریکایی‌ها از افغانستان، ناامنی‌ها توسط داعش ایجاد شده است، گفت: مشکلات به وجود آمده در افغانستان را کار آمریکایی‌ها می‌دانیم زیرا داعش توسط ایالات متحده شکل گرفته است.

 

رئیس جمهور با اشاره به اجلاس وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان به میزبانی ایران گفت: امیدواریم این اجلاس بتواند دست آمریکایی‌ها را از منطقه قطع کند و راه‌حلی هم برای حل مشکلات افغانستان پیدا کند.

 

«شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان نیز در این دیدار گفت: این احساس بین مردم دو کشور ایران و پاکستان به عنوان همسایگان افغانستان وجود دارد که در جهت صلح و آشتی ملی در این کشور تلاش کنند.

 

وزیر امور خارجه پاکستان گفت: افغانستان نیاز به کمک‌های ضروری دارد و این کمک باید از سمت همسایگان و جامعه جهانی صورت گیرد.

 

برپایه این گزارش، آیت‌الله رئیسی همچنین در دیدار «عبدالعزیز کاملف» وزیر امور خارجه ازبکستان با اشاره به اشتراکات و ظرفیت‌های همکاری بین تهران و تاشکند، گفت: ایران و ازبکستان از روابط برادرانه و خویشاوندی برخوردارند.

 

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به دغدغه مشترک دو کشور درباره اوضاع منطقه به‌ویژه افغانستان، گفت: نتیجه حضور بیگانگان به‌ویژه آمریکا در افغانستان جز بدبختی و قتل و خونریزی و عقب نگه داشتن افغانستان نبوده و اکنون که آمریکا از افغانستان اخراج شده، باید کمک کنیم مردم افغان طعم صلح و امنیت را بچشند.

 

آیت‌الله رئیسی با اشاره به حضور حدود چهار میلیون افغانستانی در ایران و ادامه کمک‌های انسان‌دوستانه کشورمان به این مردم رنج‌دیده، گفت: امیدوارم در نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان، راه‌حل و دیدگاه مشترکی برای حل دغدغه و نگرانی‌های افغانستان حاصل شود.

 

«عبدالعزیز کاملف» وزیر امور خارجه ازبکستان نیز در این دیدار با اشاره به اهتمام کشورش برای تحکیم روابط تهران – تاشکند در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی، گفت: دو کشور از ظرفیت‌ و پتانسیل بالایی برای توسعه سطح روابط برخوردار هستند و مصمم هستیم این ظرفیت‌ها را فعال‌تر کنیم.

 

عبدالعزیز کاملف با بیان اینکه ازبکستان از ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای بررسی وضعیت افغانستان استقبال و حمایت می‌کند، گفت: با توجه به اینکه کشورهای ابرقدرت نتوانستند برای افغانستان کاری از پیش ببرند، لذا اجلاس تهران از اهمیت سیاسی بسیار بالایی برخوردار است و به طور کامل از نتیجه آن حمایت می‌کنیم.

 

وزیر امور خارجه ازبکستان با اشاره به اینکه استقرار صلح و ثبات در منطقه به نفع دو کشور و کشورهای منطقه است، گفت: ازبکستان در حوزه‌های مختلف دوجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی به دنبال همکاری‌های نزدیک با جمهوری اسلامی ایران است./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار