رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

واکنش حزب الله به رزمایش‌های عربی-اسرائیلی

عضو شورای مرکزی حزب‌الله در واکنش به اخباری مبنی بر برگزاری رزمایش مشترک میان برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی گفت، رزمایش‌های نظامی مذکور خنجری در قلب قدس، فلسطین و تمام ملت‌های منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله در اظهاراتی گفت، رزمایش نظامی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی خنجری در قلب قدس، فلسطین و تمام ملت‌های منطقه است، زیرا این موضوع، دشمن صهیونیستی را تشویق به تجاوز بیشتر در قبال لبنان و فلسطین می‌کند و این لکه ننگی بر پیشانی سران عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.

بر اساس گزارش «المنار»، شیخ قاووق ادامه داد، سلاح مقاومت برای مقابله با دشمن اسرائیلی بوده و همینگونه نیز باقی خواهد ماند و کسی نمی‌تواند این موضوع را تغییر دهد. فشارها، بحران‌ها و مداخلات خارجی هر چقدر باشد اولویت مقاومت آمادگی بیشتر برای مقابله با تجاوز اسرائیلی خواهد بود و وعده می‌دهیم که یک پیروزی می‌سازیم که بزرگتر از پیروزی سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ باشد.

وی تأکید کرد، مقاومت از سال ۲۰۰۶ تا کنون بر قدرت کمی و کیفی خود افزوده و امروز دژ مستحکم لبنان و لبنانی‌هاست. جنوب لبنان با معادله ارتش، ملت و مقاومت امروز سنگر اول دفاع از کرامت و حاکمیت لبنان است.

یک ژنرال ارشد نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا روز شنبه (دیروز) گفت احتمال برگزاری رزمایش مشترک با رژیم صهیونیستی، بحرین و امارات عربی متحده وجود دارد.

به نوشته وبگاه آی‌۲۴ نیوز، «گرگوری گیوت» در گفتگو با خبرنگاران در دبی با اشاره به اینکه بحرین و امارات به تازگی رزمایش مشترکی را با نیروی دریایی آمریکا و رژیم صهیونیستی در دریای سرخ انجام دادند، گفت مانور‌های هوایی با اسرائیل و این کشور‌ها نیز ممکن است رخ دهد.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی عصر شنبه اعلام کرد که رزمایش مشترکی را با فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا (MARCENT) و تفنگداران دریایی این کشور (USMC) پس از دو هفته به پایان رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار