علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

امکان ثبت، صدور و تایید چک از طریق خودپرداز+ جزئیات

امکان ثبت، صدور و تایید چک از طریق خودپرداز+ جزئیات رئیس کل بانک مرکزی گفت: از آذر ماه بانک‌ها باید امکان ثبت، صدور و تأییدیه چک را برای مشتریان خود فراهم کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی صالح آبادی، رئیس کل بانک مرکزی، بیان کرد: یکی از مهم ترین بحث هایی که در قانون جدید چک وجود دارد و بایستی اجرایی شود، موضوع ثبت، صدور و تاییدیه چک است که علاوه بر روش های فعلی باید از طریق خودپردازها و پیامک فراهم شود .

 

او ادامه داد: با کمیسیون توافق شده که از آذر ماه بانک ها به تدریج باید از این روش ها استفاده کنند و حداکثر تا پایان امسال تمامی بانک ها بایستی این امکان را از طریق خودپرداز هایشان برای مشتریان خود فراهم کنند.

 

صالح آبادی گفت: با جدیت این موضوع پیگیری خواهد شد تا به ویژه برای افرادی که به شعب بانک ها مراجعه می کنند از خودپرداز ها استفاده کنند.

 

رئیس بانک مرکزی از نحوه پاس کردن چک گفت: در حال حاضر در حال اجرایی کردن امکان پاس کردن چک با استفاده از موجودی فرد در بانک‌های مختلف هستیم که تا کنون ۱۸ بانک این امکان را فراهم کرده اند، اما باید همه‌ بانک‌ها این امکان را فراهم کنند و بانک‌ها موظف هستند از دی ماه این امکان را ایجاد کنند.

 

صالح آبادی ضمن بیان اینکه پذیرفتن چک به عنوان تضمین و وثیقه در حال حاضر محدودیت‌های قانونی دارد، بیان کرد: قرار بر این شد با همکاری کمیسیون، راهکار‌های قانونی را در این زمینه جستجو کنیم.

 

او در آخر تصریح کرد: این موضوع به تدریج عملیاتی می‌شود و مستلزم این است که در شورای پول و اعتبار مطرح شود که در جلسه آینده گفته خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار