روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

فیلم| اعتراف گیری اجباری طالبان از متهمان در ملأ عام

در یک ویدئوی تازه منتشر شده از افغانستان، دو شهروند افغان دیدە می‌شوند که گفتە می‌شود به اتهام قتل و دزدی بازداشت شدەاند و قرار است طالبان آن‌ها را قطع عضو کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در یک ویدئوی تازه منتشر شده از افغانستان، دو شهروند افغان دیدە می‌شوند که گفتە می‌شود به اتهام قتل و دزدی بازداشت شدەاند و قرار است طالبان آن‌ها را قطع عضو کند. مکان این ویدئو، بازار شهرستان دره‌صفوف از ولایت سمنگان اعلام شده است. نیروهای طالبان این دو جوان را در سطح شهر چرخاندند. این هتک حرمت در حالی رخ می دهد که متهمان باید امکان حضور در دادگاه ذی صلاح را پیدا کنند. متهمان زیر شکنجه عناصر طالبان اینگونه اعتراف می کنند: هرکسی که سر هزاره بی‌دین خون ناحق میکند حکمش کشتن است". "هر کسی که دزدی و خون ناحق کند، حکمش کشتن است”./ فرارو

 

ارسال نظر
آخرین اخبار