دروغ بی بی سی برای راه اندازی جنگ داخلی در افغانستان+ عکس-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

دروغ بی بی سی برای راه اندازی جنگ داخلی در افغانستان+ عکس

بی‌بی‌سی درحالی با ادعای ادامه حضور دو نفر از رهبران افغانستانی برای مبارزه علیه طالبان برای راه‌اندازی جنگ داخلی تلاش می‌کند که هر دو این رهبران نه در افغانستان بلکه در تاجیکستان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، بنگاه سخن‌پراکنی بی‌بی‌سی فارسی با انتشار تصویری از «فضل احمد معنوی» وزیر سابق دادگستری افغانستان و «حفیظ منصور» عضو سابق تیم مذاکره‌کننده با طالبان مدعی شد که این دو همچنان در افغانستان هستند و «هنوز به مقاومت علیه طالبان ادامه می‌دهند».

بی‌بی‌سی همچنین مدعی شد که معنوی و منصور پس از سقوط کابل توسط طالبان به «پنجشیر رفتند و علیه طالبان جنگیدند، پس از سقوط پنجشیر خبری از اینکه آن‌ها کجا هستند در دست نیست».

این درحالی است که به گفته منابع خبری تسنیم، هر دو این رهبران افغانستانی در تاجیکستان حضور دارند و ادعای بی‌بی‌سی درباره تداوم مقاومت این افراد علیه طالبان نادرست است.

 

دروغ بی بی سی برای راه اندازی جنگ داخلی در افغانستان+ عکس

پیش از این مقامات طالبان با اشاره به تحریم‌ها و توقیف شدن دارایی‌های افغانستان اعلام کرده بود که برخی رسانه‌ها و مقامات غربی به دنبال جنگ داخلی و بزرگنمایی برخی جریان‌ها از جمله گروه تروریستی داعش در افغانستان هستند.

به نظر می‌رسد که رسانه‌های انگلیسی نیز به کمک مقامات آمریکایی آمده‌اند تا با بزرگنمایی برخی مسائل، انتقام شکست در افغانستان را از مردم این کشور بگیرند.

چندی قبل ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز به «فاکس نیوز» گفته بود که با توجه به شرایط کنونی افغانستان، احتمال آغاز جنگ داخلی در این کشور وجود دارد.

میلی تاکید کرده بود: «برآورد نظامی من این است که شرایط به احتمال زیاد تبدیل به یک جنگ داخلی می‌شود، نمی‌دانم آیا طالبان قادر خواهد بود تا قدرت خود را تثبیت کرده و حکومت ایجاد کنند یا نه».

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اظهارداشت: فکر می‌کنم حداقل احتمال زیادی برای یک جنگ داخلی گسترده‌تر وجود دارد و این به نوبه خود به شرایطی بیانجامد که در واقع می‌تواند به بازسازی القاعده یا رشد داعش یا سایر گروه‌های تروریستی منجر شود.

همچنین، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و ژنرال «اسکات میلر» فرمانده سابق نظامیان آمریکایی و ناتو در افغانستان درباره جنگ داخلی در این کشور اظهارنظر‌هایی کرده بودند.

بلینکن گفته بود که اگر طالبان رسمیت و حمایت بین‌المللی می‌خواهد، اگر جنگ داخلی در این کشور صورت گیرد این حمایت‌ها صورت نخواهد گرفت.

تلاش غربی‌ها برای القای ناامنی بیشتر و بزرگنمایی از داعش، جنگ داخلی و مواردی از این دست، بیش از گذشته تشدید شده است به همین خاطر، «دیمیتری ژیرنوف» سفیر روسیه در کابل گفته بود که توقیف دارایی‌های افغانستان توسط آمریکا سبب تضعیف توان طالبان برای مبارزه با تروریست‌های داعش شده است.


سفیر روسیه در یک نشست خبری تاکید کرده بود: زمانی که آمریکا دارایی‌های افغانستان را مسدود کرد، سیستم بانکی این کشور به دلیل تحریم‌های غرب فعالیت خود را متوقف کرد و این ضربه محکمی به توانایی مقامات جدید افغانستان در مبارزه با تروریسم وارد کرد.

به گزارش «تاس»، ژیرنوف تصریح کرده بود: به این دلیل مبارزه با داعش برای طالبان سخت‌تر شد و حملات تروریستی پس از یک وقفه شش هفته‌ای که پس از به دست گرفتن قدرت توسط طالبان رخ داده بود، دوباره در افغانستان آغاز شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر