کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

پاکستان: توافق تجارت پایاپای با ایران حاصل شد

مقامات پاکستان از توافق این کشور با ایران درباره تجارت پایاپای به منظور حل مشکل نبود کانال‌های بانکی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته دائمی بازرگانی مجلس سنای پاکستان روز پنجشنبه از توافق اسلام آباد و تهران در مورد تجارت پایاپای مطلع شده است.

این توافق را صالح فاروقی، معاون وزیر بازرگانی پاکستان در پاسخ به سوال سناتور فیدا محمد بیان کرد. این جلسه به ریاست سناتور زیشان خانزاده برگزار شد.

صالح فاروقی در اظهارات خود تاکید کرد که به دلیل نبود کانال‌های بانکی با ایران، برخی مشکلات در تجارت با تهران وجود دارد.


وی گفت: موضوع تجارت پایاپای با ایران حل شده است. وی در ادامه گفت که اجرای توافق تجارت پایاپای با ایران تا یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

معاون وزیر بازرگانی پاکستان به کمیته سنا تاکید کرد که قرار گرفتن نام این کشور در لیست خاکستری FATF هیچ تاثیری بر صادرات پاکستان ندارد.

رازک داوود، مشاور بازرگانی نخست وزیر پاکستان، نیز در این نشست توضیحاتی را درباره طرح +GSP به کمیته مجلس سنا ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد که صادرات پاکستان به اروپا عمدتاً به دلیل دسترسی به تجارت ترجیحی به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا خواستار گسترش دامنه صادرات به بازار‌های اروپایی شده است، اما به دلیل ضعف صادرکنندگان ما، صادرات به این منطقه آنطور که باید رشد نداشته است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان تجارت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار