واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

پاکستان: توافق تجارت پایاپای با ایران حاصل شد

مقامات پاکستان از توافق این کشور با ایران درباره تجارت پایاپای به منظور حل مشکل نبود کانال‌های بانکی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته دائمی بازرگانی مجلس سنای پاکستان روز پنجشنبه از توافق اسلام آباد و تهران در مورد تجارت پایاپای مطلع شده است.

این توافق را صالح فاروقی، معاون وزیر بازرگانی پاکستان در پاسخ به سوال سناتور فیدا محمد بیان کرد. این جلسه به ریاست سناتور زیشان خانزاده برگزار شد.

صالح فاروقی در اظهارات خود تاکید کرد که به دلیل نبود کانال‌های بانکی با ایران، برخی مشکلات در تجارت با تهران وجود دارد.


وی گفت: موضوع تجارت پایاپای با ایران حل شده است. وی در ادامه گفت که اجرای توافق تجارت پایاپای با ایران تا یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

معاون وزیر بازرگانی پاکستان به کمیته سنا تاکید کرد که قرار گرفتن نام این کشور در لیست خاکستری FATF هیچ تاثیری بر صادرات پاکستان ندارد.

رازک داوود، مشاور بازرگانی نخست وزیر پاکستان، نیز در این نشست توضیحاتی را درباره طرح +GSP به کمیته مجلس سنا ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد که صادرات پاکستان به اروپا عمدتاً به دلیل دسترسی به تجارت ترجیحی به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا خواستار گسترش دامنه صادرات به بازار‌های اروپایی شده است، اما به دلیل ضعف صادرکنندگان ما، صادرات به این منطقه آنطور که باید رشد نداشته است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان تجارت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار