ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ژنرال آمریکایی: در فناوری مافوق صوت عقب مانده هستیم

ژنرال آمریکایی: در فناوری مافوق صوت عقب مانده هستیم ژنرال نیروی فضایی آمریکا اذعان کرد که قابلیت‌های موشک مافوق صوت آمریکا به اندازه روسیه و چین پیشرفت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دیوید تامپسون ژنرال نیروی فضایی آمریکا روز شنبه در همایش امنیت بین‌المللی هالیفاکس گفت: قابلیت‌ها و توانایی‌های موشک مافوق صوت آمریکا به اندازه روسیه و چین پیشرفته نیست.


اظهارات تامپسون نشان می‌دهد آمریکا در زمینه تولید و توسعه موشک‌های مافوق صوت از سایر رقبای خود عقب مانده است.

این ژنرال آمریکایی اذعان کرده است که عقب ماندگی ایالات متحده از دو کشور دیگر برای امنیت ملی این کشور خطرناک است.

وی افزود: چین یک برنامه هایپرسونیک واقعا فوق العاده دارد. این یک تحول بسیار نگران کننده است. این تحولات مشکل هشدار راهبردی را پیچیده‌تر خواهد کرد.

این اظهارات پس از آن مطرح شده است که چین یک فروند موشک را که قادر به حمل کلاهک هسته‌ای است در تابستان گذشته آزمایش کرده است. آزمایش این موشک موجب شگفتی مقام‌های آمریکایی شده است. روسیه نیز ۱۸ نوامبر موشک مشابهی را آزمایش کرده است. آمریکا در شلیک موشک مافوق صوت خود در اکتبر ناکام ماند.

تحقیق انجام شده از سوی کنگره آمریکا نشان می‌دهد ایالات متحده به این دلیل از روسیه و چین عقب مانده است که اکثر تسلیحات مافوق صوت این کشور بر خلاف تسلیحات روسی و چینی قادر به حمل کلاهک هسته‌ای نیست.

آمریکا قصد دارد در سال مالی ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۳.۸ میلیارد دلار در برنامه موشک مافوق صوت خود سرمایه گذاری کند.

این در حالی است که ژنرال جان هایتن معاون ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز اخیرا در مصاحبه با شبکه سی بی اس نیوز، گفت: از تسلیحات فضایی مافوق صوت چین می‌توان برای حمله غافلگیرکننده به آمریکا استفاده کرد. پکن از فناوری‌های مافوق صوت پیشرفته تری نسبت به واشنگتن برخوردار است.

مرد شماره دو ارتش آمریکا در ادامه افزود: چین در آزمایش تسلیحات مافوق صوت خود در تابستان گذشته یک موشک دوربرد را به سوی مدار زمین پرتاب کرد که سرعت آن ۵ برابر سرعت صوت بوده است.

وی تاکید کرد: چینی‌ها یک موشک دوربرد را شلیک کردند که به دور زمین چرخید و یک پرتابه مافوق صوت را در مدار زمین رها کرد. این پرتابه متحرک به سمت چین حرکت کرد و یک هدف از پیش تعیین شده را در این کشور مورد اصابت قرار داد.

وی افزود: چینی‌ها با این پرتاب و اصابت موفقیت آمیز آن، به‌اندازه کافی به اهدافشان نزدیک شدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار