پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

پوتین:استقرار موشک‌ های آمریکا در اروپا تهدید است

پوتین:استقرار موشک‌ های آمریکا در اروپا تهدید است پوتین در واکنش به استقرار موشک‌ های آمریکا در قاره اروپا گفت:استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا تهدید است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 01
کد خبر: ۱۰۷۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور روسیه بعد از ظهر دوشنبه به وقت تهران استقرار موشک‌های آمریکا در قاره اروپا را تهدید خواند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در نشستی با مقام‌های ارشد دفاعی روس در شهر «سوچی» گفت که استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا تهدید است.

وی در ادامه افزود که روسیه پاسخی شایسته به کشورهای خارجی که برابری راهبردی را نقض می‌کنند، خواهد داد.

پوتین به مقام‌های وزارت دفاع روسیه گفت: «همه از برنامه‌های آمریکا برای استقرار موشک های میان برد در اروپا آگاه هستند، این یک خطر و تهدید بزرگ برای ما است.

به گفته پوتین، سامانه‌های دفاع هوایی ارتقا یافته روسیه قادر به شناسایی و نابودی موشک‌های ابرفرا صوت و بالستیک از همه نوع خواهند بود.
پوتین گفت: «بر اساس برنامه تسلیحاتی دولتی، 25 سامانه موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ و بیش از ۷۰ جنگنده مدرن در چهار سال گذشته تحویل داده شده و بیش از ۲۰ سامانه اس-۳۰۰ و ۹۰ هواپیما ارتقا یافته است.»

روسیه چندی قبل از تکمیل آزمایش این سامانه دفاع هوایی جدید خود خبر داده و اعلام کرده بود اس-۵۰۰ دارای قابلیت رهگیری با موشک‌های بالستیک قاره پیما، کروز، ابرفراصوت است. «یوری بوریسوف» معاون نخست وزیر روسیه گفت که روسیه آزمایش سامانه موشکی زمین به هوای «اس-۵۰۰» خود را تکمیل کرده و عرضه آن به نیروهای مسلح شروع شده است.

اس-۵۰۰، سلاحی است که مسکو امیدوار است قدرت دفاعی خود را تقویت کرده و به پرفروش‌ترین محصول صادراتی تبدیل شود. روسیه سال گذشته آزمایش این سامانه را آغاز کرد و ارتش روسیه اعلام کرده که اولین آتشبار اس-۵۰۰ در اطراف شهر مسکو مستقر خواهد شد.

گفته می‌شود این سامانه از حیث سرعت و قدرت از اس-۴۰۰ برتر است و برد عملیاتی آن ۶۰۰ کیلومتر بوده و بین سه تا چهار ثانیه سریع‌تر از سامانه اس-۴۰۰ عمل می‌کند. موشک‌های اس-۵۰۰ قادرند موشک‌های کروز و قاره پیما با سرعتی فراتر از پنج ماخ را رهگیری کنند. شرکت آلماز آنتی سازنده این سامانه مدعی است که اس-۵۰۰ می‌تواند ماهواره‌های پایین‌تر از مدار زمین را هدف گیرد.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه پیش از این اعلام کرده بود که سامانه اس-۵۰۰ قرار است جایگزین سامانه فعلی اس-۴۰۰ شود. این سامانه که از سال ۲۰۱۷ روند کار و تولید آن آغاز شده است قرار بود در سال ۲۰۲۰ به ارتش روسیه تحویل داده شود.

«پاول سوزینوف» مدیر شرکت آلماز آنتی گفته است که اس -۵۰۰ ضربه‌ای به حیثیت نظامی آمریکا وارد می‌کند و تمامی سلاح‌های هجومی آمریکا را از کار انداخته و از تمام لایه‌های دفاع هوایی و موشکی آمریکا رد می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار