ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

آخرین اخبار بازگشایی مدارس از فردا/حضور نیافتن غیبت محسوب می‌شود

آخرین اخبار بازگشایی مدارس از فردا/حضور نیافتن غیبت محسوب می‌شود معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که فعالیت حضوری مدارس تمام وقت نیست گفت: در صورت حضور نیافتن در زمان هایی که دانش آموز مکلف شده است، غیبت محسوب می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر کمرئی معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس گفت: فردا سومین مرحله از بازگشایی مدارس جهت فعالیت های حضوری است و تمام دانش آموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه دوره اول با رعایت شدید شیوه نامه‌های بهداشتی راهی مدارس خواهند شد.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: دانش آموزان برای حضور در کلاس های درسی گروه بندی می شوند تا فاصله گذاری اجتماعی به بهترین شکل ممکن رعایت شود، البته تمام مدارس ابتدایی و دوره اول متوسطه از فردا فعالیت حضوری خود را آغاز نمی‌کنند اما بازگشایی این مدارس از فردا آغاز خواهد شد و رفته رفته شاهد بازگشایی تمام مدارس طی روز های آینده خواهیم بود.

او ادامه داد: تمام مدارس ابتدایی و دوره اول متوسطه را مکلف کرده ایم که چند روز پیش از بازگشایی حتما به خانواده ها زمان دقیق بازگشایی را اطلاع رسانی کنند.

کمرئی افزود: فعالیت های حضوری مدارس تمام وقت نیست و دانش آموزان طبق برنامه ریزی مدرسه مربوطه به صورت محدود در کلاس درس حضور پیدا می‌کنند، این روند احتمالا به صورت یک روز در میان خواهد بود.

او گفت: حضور دانش آموزان در مدارس در روزهایی که برای آنها مکلف شده است، اجباری است و عدم حضور در این روزها به منزله غیبت آنها محسوب می شود.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش  با اشاره به فعالیت بوفه ها بیان کرد: تمام بوفه ها و آبخوری مدارس تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود و دانش آموزان از منزل برای خود تغذیه تهیه کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار