جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

عراقچی : راهکار سریعی برای حل معضل آب نیست

عراقچی : راهکار سریعی برای حل معضل آب نیست دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه راهکار سریعی برای حل معضل آب نیست، گفت: تولید، صادرات و واردات کالا باید بر مولفه آب منطبق باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سید عباس عراقچی در نشست خبری دیپلماسی آب، با تاکید بر تجارت آب مجازی، با اشاره به اینکه تا چند سال پیش موضوع بحران آبی برای همگان و مسئولان آشکار نبوده است، گفت: در حال حاضر از آن مرحله عبور کرده‌ایم و اکنون در شرایطی هستیم که در رسانه‌ها مطالب مختلفی در مورد مسائل مربوط به آب، فرونشست زمین،کاهش شدید سفره‌های زیرزمینی، خشک شدن تالاب‌ها مطرح است.

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به مسائل اخیر اصفهان درباره بحران آب، افزود: وظیفه ما در شرایط فعلی کشور آگاهی بخشی به جامعه و مسئولین است که حل معضل آب راه‌حل سریع، جادویی و سحرآمیز ندارد و همانطور که این بحران‌ سال‌ها طول کشیده تا بروز کند بنابراین برای بازگشت به شرایط قبلی در صورتی که امکان‌پذیر باشد یا حداقل احیای منابع آبی و بازگرداندن به شرایط مطلوب باید مسیر بسیار طولانی طی شود و به مجاهدت نیاز است و برای آن باید سیاست‌های سفت و سخت و نظارت قوی داشته باشیم و واکنش داشته و در اصفهان نمود آن ار مرا دادیم و توجه عمومی ایجاد شده است.

عراقچی اظهار داشت: باید بسیاری از سیاست‌ها و برنامه‌ها برای حل بحران آب تغییر کند و باید بسیاری از امور به صورت جدی تغییر کند.

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی افزود: حل معضل آب راه‌حل‌های متعددی دارد و اقدامات متعددی باید صورت گیرد که شاید مهمترین آن توجه به آمایش سرزمین است و باید همه سیاست‌های صنعتی و کشاورزی براساس آمایش سرزمین باشد و لازم است تا در بسیاری از سیاست‌های مربوط به آن تغییر الگوی کشت و مصرف صورت گیرد.

وی با اشاره به دیپلماسی آب که در چند سال گذشته وزارت خارجه به آن ورود کرده است، گفت: در دیپلماسی آب مسائلی از قبیل اینکه سیاست خارجی چگونه مدیریت آب‌های فرامرزی را در جهت تامین آب کشور برعهده گیرد، مطرح است.

عراقچی اظهار داشت: در این مقوله بحث‌های متعددی وجود دارد و مباحث مختلفی در دستور کار وزارت امور خارجه قرار دارد و در نشست امروز که با همکاری دانشگاه امام صادق و اندیشکده مطالعات دیپلماسی اقتصادی برگزار شده ابعاد مختلف دیپلماسی آب مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: آب مجازی حاکی از میزان آبی است که در روند تولید یک کالا صرف می‌شود تا یک کالا به مرحله تکامل برسد، بنابراین میزان مصرف آب از ابتدا تا انتهای تولید کالا اندازه‌گیری می‌شود.

عراقچی با اشاره به کمبود منابع آبی کشور گفت: در کشور ما باید تولید، صادرات و واردات کالا بر مولفه آب منطبق باشد تا بعد از آن برای تولید، صادرات و واردات کالاهای مختلف تصمیم‌گیری شود.
فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار