ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی غول فناوری آمریکا 4800 نفر را اخراج می‌کند آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعود کرد آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر یکی از خطوط ریلی تهران - مشهد بازگشایی شد قیمت جهانی طلا امروز 1405/4/19 ارزش معاملات خرد از مرز 51 همت عبور کرد بورس در تقاطع سیاست و بنیادها قطر توسعه بزرگ‌ترین مجتمع LNG جهان را متوقف کرد خبر مهم برای واردکنندگان/ فهرست نهایی کالا‌های مشمول ترخیص ابلاغ شد پیش‌بینی قیمت دلار و یورو فردا پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ / مثقال طلا در کانال ۷۷ میلیون زمان واریز یارانه نقدی تیر ۱۴۰۵ اعلام شد + جدول مبالغ و جزئیات افزایش ۳ برابری بانک‌های عامل فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد/ جزئیات صدور نوتام در فرودگاه‌های جنوب

وزیر نفت به مشترکان پرمصرف هشدار داد

وزیر نفت به مشترکان پرمصرف هشدار داد جواد اوجی از افزایش ۲۲ درصدی مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع عمده نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و تأکید کرد: سوخت صنایع قطع نشده، بلکه سوخت مایع جایگزین گاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، جواد اوجی اظهار کرد: مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده دوم آذرماه به بیش از ۵۱۷ میلیون متر مکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۲ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه از چند روز گذشته با افزایش مصرف گاز در کشور به محدود کردن گاز در صنایع سیمانی اقدام کرده‌ایم که البته این کمبود با سوخت مایع جبران شده است، تصریح کرد: خوشبختانه همکاران ما از ماه‌ها پیش در تدارک تأمین سوخت مایع نیروگاه و صنایع عمده، سیمان و پتروشیمی بودند.


وزیر نفت درباره شدت مصرف انرژی در کشور هم با تأکید بر اینکه سوخت صنایع قطع نشده، بلکه سوخت مایع جایگزین گاز شده است، اظهار کرد: اقدام‌هایی در دولت سیزدهم در بحث بهینه‌سازی مصرف گاز در بخش خانگی، صنایع عمده و نیروگاهی آغاز شده و مبحث ۱۹ ساختمان خوشبختانه در دولت تصویب شده است.


اوجی با اشاره به اینکه افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف گاز در دستور کار است، افزود: بی‌شک آن دسته از مشترکان پرمصرف که خارج از الگوی مصرف هستند باید بخشی از قیمت تمام‌شده گاز را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه همکاران ما در شرکت ملی گاز ایران از نخستین روز آذرماه بازرسی از ساختمان‌های اداری را آغاز کردند و تاکنون بیش از ۱۴ هزار بازدید انجام داده‌اند، تصریح کرد: در این بازدید‌ها به یک هزار و ۴۲۸ واحد ساختمانی اخطار داده شد و گاز ۱۲۴ اداره پرمصرف هم قطع شده است.

وزیر نفت با یادآوری اینکه قیمت گاز برای مشترکان پرمصرف از یکم آذرماه طبق مصوبه دولت محاسبه می‌شود، گفت: در دی‌ماه این قبض‌ها صادر می‌شود و به‌دست مصرف‌کنندگان می‌رسد. ۲۵ درصد مشترکان پرمصرفی که بالغ بر ۵۰ درصد از گاز را مصرف می‌کنند با دریافت قبض گاز از خادمان خود در شرکت ملی گاز ایران گله‌مند نشوند.

اوجی با بیان اینکه هموطنان با چند راهکار ساده می‌توانند در بحث بهینه‌سازی مصرف گاز کمک کنند، تصریح کرد: دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه، تنظیم موتورخانه، پوشیدن لباس گرم، خاموش کردن وسایل گرمایشی هنگام خروج از خانه یا محل کار از جمله راهکار‌ها هستند.

وی در پایان اظهار کرد: از همه هموطنان تقاضا می‌کنم از هم‌اکنون وسایل گرمایشی اضافه و غیرضروری را خاموش کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار